Страницы

среда, 9 октября 2013 г.

Тернопіль «під вінтаж»

Сьогодні підходимо до тексту з різних сторін ))

Вступ перший
Як починаючий фотограф, я завжди беру на замітку різні цікаві програмки по фоторедагуванню, що зустрічаються мені в інтернеті. Один із моїх улюблених фоторедакторів, що дають широкий простір для творчості, називається Picnik. Тут є досить багато нескладних, але цікавих варіантів обробки фотографій, причому я ніколи не обмежуюсь застосуванням лише одного ефекту, а накладаю їх один на одного.

Вступ другий
Всі знають, що родзинкою Тернополя є його мальовничий став, який не раз ставав музою для творчих людей. Тут завжди дуже затишно, спокійно і красиво – особисто я дуже люблю прогулюватися по нещодавно відремонтованій набережній, милуючись дзеркальним водяним плесом…

А тепер об’єднаємо по змісту два попередніх абзаци і, вуаля, – отримаємо фотографії Тернопільського озера, оброблені в «Пікніку»! ))) Фотографувала в ранню пору, коли над водою ще де-не-де клубочився легкий туман. Це і надихнуло мене на стилізацію фото під старовину, коли зображення були нечіткі, ніби трохи розмиті, і у відповідній кольоровій гаммі. Ну що, уявимо собі Тернопіль в минулому? )))
----------
Сегодня подходим к тексту с разных сторон ))

Вступление первое
Как начинающий фотограф, я всегда беру на заметку разные интересные программки по фоторедактированию, которые встречаются мне в интернете. Один из моих любимых фоторедакторов, который дает широкое поле для творчества, называется Picnik. Тут есть довольно много несложных, но интересных вариантов обработки фотографий, причем я никогда не ограничиваюсь применением только одного эффекта, а накладываю их друг на друга.

Вступление второе
Все знают, что изюминкой Тернополя является его живописный пруд, который не раз становился музой для творческих людей. Тут всегда очень уютно, спокойно и красиво – лично я очень люблю прогуливаться по недавно отремонтированной набережной, любуясь зеркальной водной гладью…

А теперь объединим по смыслу два предыдущих абзаца и, вуаля, – получим фотографии Тернопольского озера, обработанные в «Пикнике»! ))) Фотографировала в раннее время, когда над водой еще местами клубился легкий туман. Это и вдохновило меня на стилизацию фото под старину, когда изображения быди нечеткими, будто немного размытыми, и в соответствующей цветовой гамме. Ну что, представим себе Тернополь в прошлом? )))










12 комментариев:

  1. Супер!!! Дуже сподобалося!
    Скидай десь на форум файного міста чи де інде, хай люди побачать ;-)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую! Треба так і зробити, подумаю над цим )

      Удалить
  2. Завораживающе!!!!
    Прекрасные фотографии!

    ОтветитьУдалить
  3. Який гарний наш Тернопіль!!!! Цими фото ти ще раз це доводиш!!! Молодець!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Що тут скажеш - рідне місто завжди найкраще!

      Удалить
  4. Очень красивые фотографии. Молодец! Очень красивые отражения в воде.

    ОтветитьУдалить
  5. На мой взгляд задумка удалась.

    ОтветитьУдалить
  6. Класно вийшло, дійсно вінтажні фото, як листівки з 60-х - 70-х років уже минулого сторіччя. )))

    ОтветитьУдалить
  7. Дякую, дівчата! Якщо чесно, то в програмці "Пікнік" є спеціальний ефект "Вінтаж", але щоб мати до нього доступ, треба було на щось там підписуватися, реєструватися і так далі. Мені це було робити лінь, тому я намагалася добитися свого іншим шляхом - застосувавши до фоток три інші доступні ефекти. М-да, зекономила час і зусилля... ))

    ОтветитьУдалить
  8. дуже гарні фото! захоплює надзвичайно

    ОтветитьУдалить