Страницы

четверг, 14 ноября 2013 г.

Кольоровий неформат – антикафе «Тралі-Валі» в Тернополі

Як я вже неодноразово казала – люблю своє рідне місто Тернопіль, і тим приємніше бачити, як воно розвивається і збагачується новими цікавими закладами. Одне з моїх останніх відкриттів – так зване антикафе принципово нового для тернополян формату відпочинку під веселою назвою «Тралі-Валі». Зайдемо в гості?


Принципова відмінність будь-якого антикафе від інших громадських закладів в тому, що тут відвідувачі платять не за їжу, напої чи розваги, до яких вони мають вільний доступ, а за проведений всередині час. Тобто це таке собі своєрідне місце зустрічі з друзями, де можна відпочити, почитати книгу, пограти настільні чи комп’ютерні ігри, і просто поспілкуватися, попиваючи безкоштовний чай )))
  

Ідея для Тернополя ще нова, але в світі такі заклади вже давно користуються популярністю, тож наша молодь, думаю, теж оцінить такий формат. Та що там молодь: поки ми з подругою сиділи в «Тралі-Валі», в двері зайшов немолодий мужчина і довго розпитував у привітної дівчини на ресепшені «Що воно тут у вас таке і з чим його їдять?» Дівчинці треба віддати належне: вона терпляче і доброзичливо відповідала на всі запитання «клієнта», і взагалі, дуже мені сподобалася. З таким персоналом у закладу є майбутнє!


Крім привітних менеджерів, «Тралі-Валі» зустрічає гостей ще й цікавим інтер’єром, виконаним у яскравих відтінках палітри – тут є три зали «до кольору до вибору», де кожен декоративний елемент налаштовує на позитив. Видно, що господарі закладу підходили до оформлення з душею і креативними ідеями, за що їм великий, як то кажуть, респект! )))



Загалом, мені тут сподобалося – атмосфера приємна, печиво смачне, варіантів для дозвілля безліч, ще й творчі майстер-класи обіцяли проводити. До речі, власник «Тралі-Валі» - відомий в Тернополі фотограф, тому я не виключаю можливості проведення в антикафе уроків фотомистецтва. Якщо щось подібне буде плануватися – обов’язково постараюся відвідати. А поки що бажаю закладу успіхів і процвітання!



12 комментариев:

  1. Дякуємо Вам!!!! Чудесні фото і слова Ваші зігрівають душу. Ми старались створити комфортне містечко для відпочинку і тіла і душі. Дуже приємно,що Ви обрали саме нас :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. На здоров'я, мені у вас дійсно сподобалося! )))

      Удалить
  2. Не думала, что на украинском буду так медленно читать :))))) хотя его знаю довольно таки хорошо! Атмосферное заведение, я про такие и не слышала :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Инга, я в этот раз совсем обленилась - пост писала ночью, поэтому хотелось больше спать, а не переводить на русский! )) В следующий раз все будет, как всегда!

      Удалить
  3. О, Тернопіль крутий))) Вже друге антикафе за осінь!!!! Наше місто в ТЕМІ)))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. В другому ще не була, але чула про нього. А Тернопіль дійсно росте! )

      Удалить
    2. Я була. Мені воно більше сподобалось. Та й дешевше набагато!)

      Удалить
  4. Чудові фото!!! І кафе, мабуть, теж. Піду обов"язково!!!!!!)))))))))))

    ОтветитьУдалить
  5. І лялька гарна!!! Весела!!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. До речі, ляльку робили на першому хенд-мейд мастер-класі в "Тралі-Валі"

      Удалить
  6. А можна тут робити дівішнік?

    ОтветитьУдалить