Страницы

воскресенье, 8 января 2017 г.

Різдвяний віночок

Христос народився!
Усіх вітаю з Різдвом – щастя вам, здоровя, миру в країні й домашнього затишку! І при нагоді зимових свят показую свою нову вишивку, яку можна назвати «Різдвяним віночком».


Схема – мій черговий експеримент. Ідея була в тому, щоб зробити такий собі семплер, складений із символів зимових свят: тут вам і свічечки, і янголята, і ялинкові іграшки, і пряничний чоловічок, і сніжинки, звичайно!


Кольори вирішила обрати не зовсім традиційні для зими (як зелений, яскраво-червоний і сріблясто-білий). Захотілося асоціацій з домашньою випічкою, тому саме відтінки імбирного печива з невеликими вкрапленнями темно-червоного і стали тут основними!  


Вже традиційно всі обрізки ниточок збирала в спеціальний скляний бутлик, який, як я вже не раз переконалася, є дуже фотогенічним )


Користуватися пластмасовими котушками для ниточок теж дуже зручно, єдина проблема – на пластмасі важко написати номер кольору, тому я призвичаїлась намотувати нитку зверху на папірчик з написаним номерком. На фото цього не видно, але так я і робила. Може хтось порадить, що б такого придумати, щоб було і зручно, і красиво? Наклейки ліпити, чи що?


Вишити цей віночок можна дуже швидко – роботи тут буквально на кілька вечорів. Тільки де ж того часу взяти? Тобто, щоб сісти і зайнятися конкретно вишивкою, а не уривати по півгодинки десь-колись ))) Ну але то таке – і так добре, що до Різдва встигла закінчити.



Ще раз усіх вітаю зі святами і бажаю в Новому Році вдалих задумів і творчого натхнення!

5 комментариев:

  1. Віта, є спеціальні наклейочки-номерки ДМС . зручно.

    ОтветитьУдалить
  2. Гарний віночок, приємні кольори і не складний сюжет! Справді - робота для відпочинку :-)
    А я по таких бобінках писала маркером для CD, щоправда, тепер користуюся власноруч виготовленими картонними :-)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую! Картонні я теж маю, але ж і пластмасові треба кудись застосувати! Можна дійсно маркером писати, візьму на замітку

      Удалить
  3. Мене звати Анна Андреева, але я з чоловіком переїжджаю в Іспанію, хочу поділитися приємними новинами про своє життя з усіма і тими, кому потрібна допомога у шлюбі / стосунках. Я страждала шість років, мій чоловік мене покинув, і я продовжувала народжувати ще одну дружину тільки тому, що його сім'я мене не любила, і через те, що я не могла народити йому дитину, я плакала сім років тому, що мій чоловік зі мною розлучився. Я шукав заклинання, що хмара допомогла мені в мережі. Я зустрів так багато магів, усі збирали гроші, не допомагаючи мені, але 3 серпня 2020 року я побачив онлайн-пожертвування від хорошого фокусника на ім’я доктор Алаба. Я вирішила зв'язатися з ним, коли зв'язалася з ним, він сказав мені, що моя проблема вирішена, тому що я зв'язалася з ним, я розповіла йому всю свою проблему, і він пообіцяв допомогти мені повернути чоловіка. Доктор Алаба проінструктував мене і показав, що робити, тому я дотримуюся всіх інструкцій і роблю те, що він попросив, через три дні, він сказав мені, що мій чоловік зателефонує мені, перш ніж я засну того дня, і попросить вибачення. Коли він мені все розповів, мені зателефонував чоловік і попросив повернутися до нього після шести років розлучення. Сьогодні я ділюся цим повідомленням, тому що я хочу, щоб світ знав, і це хороша робота, і я також дуже щаслива, що вагітна, і для тих із вас, хто потребує допомоги, проблем на роботі або підвищення, зв’яжіться з доктором Алабою сьогодні і вирішите вашу проблему ось електронна пошта: dralaba3000@gmail.com або whatsapp/viber з його номером телефону: +1(425) 477-2744 , я обіцяю вам, що ваша проблема буде вирішена

    ОтветитьУдалить