Страницы

воскресенье, 30 октября 2016 г.

Happy Halloween!

Чи святкуєте ви Хеловін? Тобто, я розумію, що це традиційно американське свято, але останнім часом воно призвичаїлось і у нас – чого варті тільки вбивчі тематичні макіяжі, на які я постійно натрапляю в Інстаграмі! Одні ретельно готуються до цього дня, а інші виступають проти – є досить багато і таких думок. А що стосується особисто мене, то я це свято, в принципі, не святкую, але сама його тематика – усілякі там симпатичні павучки, чорні коти і гарбузи – мені подобається. Тим більше, що в інтернеті є стільки гарних Хеловінських вишивок і прикладів декору, та й кольори цього свята виглядають дуже гармонійно… Одним словом, представляю вам свій варіант вишивки на цю тему!


Схему малювала я сама – це, так би мовити, одна з перших моїх дизайнерських спроб. Серед основних кольорів Хеловіну (чорний, жовтий, оранжевий і фіолетовий) обрала два відтінка оранжевого і глибокий виноградний – ну дуже вже він мені сподобався! На мою думку, комбінація кольорів вийшла досить ефектною:




Персонажів схеми намагалася зробити якомога добрішими на вигляд – ніяких вам потворних відьом, тільки милі тваринки і комашки! Ну і ще два гарбуза! )






В процесі вишивання користувалася своїм вже тепер улюбленим «ortjar», або просто бутликом для ниточок – ну дуже зручно, та ще й красиво, під час роботи піднімає настрій! В мене вже тих обрізків назбиралося – ого-го скільки! Використовую як оригінальну деталь інтерєру в дитячій кімнаті )


А оформлена робота виглядає ось так:



От цікава штука – життя! Ніколи не думала, що зможу створювати власні схеми для вишивання, але й до цього якось прийшла… Але процес і результат мені однозначно сподобались, тому буду пробувати ще! І, звичайно, хвалитися в блозі! ;)


6 комментариев: