Страницы

воскресенье, 8 сентября 2013 г.

Місце гарного настрою – відпочинковий комплекс «Перевесло»

Не знаю, як у вас, а в мене часто буває так, що очікувані враження від запланованої подорожі несподівано доповнюються приємними сюрпризами – щось типу додаткового бонуса за старання ))) Так сталося і на цей раз – по дорозі в Кам’янець-Подільський, про який я писала в попередньому пості, мою увагу привернула вивіска в невеликому містечку Оринін, яка запрошувала відпочити у розважальному комплексі «Перевесло».


Це місце не настільки відоме серед подорожуючих – тут, в основному, відпочивають місцеві жителі – проте менш цікавим воно від цього факту не стає.
Проходячи крізь дерев’яні ворота «Перевесла», ви потрапляєте на досить велику облаштовану територію, де можна чудово відпочити в погожий день. Тут є і місця для засмагання, і затишні алейки, і тераси для «перекусів», ну а головна принада комплексу – невеликий водоспад, в якому можна покупатися. 



Упорядники комплексу, по всьому видно, люди з хорошим почуттям гумору – вся територія «Перевесла» багато прикрашена цікавими скульптурами, споглядання яких одразу піднімає настрій відвідувачів. Тут є і Русалка з Нептуном, і Баба Яга в ступі, і навіть свій динозавр (чи, може, Нессі?), який виглядає із води:




Деякі ресторанні кабінки теж оформлені досить оригінально, наприклад, у вигляді карети, а по центру однієї з полян стоїть «квітовіз»:



Крім того, якщо ви придивитесь уважніше, то побачите багато цікавих «фішок», які створюють особливу атмосферу «Перевесла»: смітники у вигляді дерев’яних тваринок, сучасна хата-мазанка із кондиціонером, кішка на димарі та багато іншого.




Ну і безперечною гордістю цієї бази є, мабуть, саморобний водний атракціон в районі водоспаду ))) Авторам ідеї ставлю п’ять балів за креатив!


Не сумніваюся, що комплекс «Перевесло» користується великою популярністю серед відвідувачів – тут дійсно весело і всюди відчувається позитив. Принаймні, в мене після нього залишилися тільки хороші враження!



8 комментариев:

  1. Як цікаво!!!! Які гарні місця!!!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Так красиво написано. Так і хочеться туди поїхати.

    ОтветитьУдалить
  3. Дякую за гарні відгуки! Обов'язково відвідайте ці місця - позитивні враження будуть забезпечені!

    ОтветитьУдалить
  4. Дуже красиво, наче попадаєш в казку. Перший раз почула про це місце і тебер обовязково із задоволенням відвідаю цей чудовий комплекс. І взагалі, які красиві місця є у нас в Україні, "під носом", куди не потрібно перельотів і відкривання віз.

    ОтветитьУдалить
  5. Доброго дня. можете сказати будь ласка скільки коштує вхід щоб покупатись Дякую.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Добрий день! Я не знаю, ми були там як гості, і на той час ніхто не купався! Думаю, що безкоштовно, якщо замовляти їжу в їхньому ресторані.

      Удалить
    2. дуже гарно та приемні ціни нам сподобалось у Вас.

      Удалить
    3. Я теж була там тільки як гість ) Але дякую за коментар!

      Удалить