Страницы

среда, 18 сентября 2013 г.

Гардеробне запитання

Новий модний сезон вже вступив у свої права, а я все ніяк не можу примусити себе зробити ревізію в своїй шафі: сховати «літнє», дістати «осіннє», позбутися непотрібного і закупити нове. Не буду детально зупинятися на придбанні обновок – цю справу, думаю, полюбляють усі, без виключення, жінки! Та і відповідних порад щодо цього в Інтернеті вистачає. А ось інше питання, яке мене цікавить вже давно і періодично спливає на поверхню, хочу винести на порядок денний ))
----------
Новый модный сезон уже вступил в свои права, а я все никак не могу заставить себя сделать ревизию у себя в шкафу: спрятать "летнее", достать "осеннее", избавиться от ненужного и прикупить новое. Не буду подробно останавливаться на приобретении обновок - это дело, думаю, любят все, без исключения, женщины! Да и соответствующих советов на эту тему в Интернете хватает. А вот другой вопрос, который меня интересует уже давно и периодически всплывает на поверхность, хочу вынести на повестку дня ))


Люди, як ви позбуваєтесь непотрібного одягу? Бо я вже пробувала і ховати його в найдальший куточок шафи, і роздавати – все рівно його в мене аж надто багато! І це при тому, що я не вважаю себе однією із тих затятих модниць, які кожного сезону роблять повне оновлення гардеробу! Уявляю їхні масштаби проблеми ) Зроблю ремарку, що просто викинути колись улюблені речі в мене рука не піднімається, а продавати я не дуже вмію.
Діліться досвідом! А поки що давайте помріємо про розкішні гардеробні кімнати, які колись, можливо, будуть і у нашому розпорядженні…
----------
Люди, как вы избавляетесь от ненужной одежды? Потому что я уже пробовала и прятать ее в самый дальний угол шкафа, и раздавать - все равно ее у меня слишком много! И это при том, что я не считаю себя одной из тех заядлых модниц, которые каждый сезон полностью обновляют гардероб! Представляю их масштабы проблемы ) Сделаю ремарку, что просто выбросить когда-то любимые вещи у меня рука не поднимается, а продавать я не очень умею.
Делитесь опытом! А пока давайте помечтаем о роскошных гардеробных комнатах, которые когда-то, возможно, будут и в нашем распоряжении...








4 комментария:

  1. Дуже актуально. Це питання хвилює, напевно, всіх. І мене теж. Але тільки що я зрозуміла. І ось що:

    Гардероб - це так важливо!!!!!
    Викинуть щось - Н Е М О Ж Л И В О !!!
    Та , щоб нові речі мати -
    Старі треба В И К И Д А Т И!!!!
    Щоб за ними аж загуло!!!!
    Викинули - і З А Б У Л И !!!!!!!

    Ось так.

    ОтветитьУдалить
  2. Це для мене теж проблема. І вирішити також не вмію. )))

    ОтветитьУдалить
  3. Я думаю, що можна створити в соцмережах якусь спільноту на зразок "Віддаю задарма", або "Поділюся своїм гардеробом". Є речі, яких нам насправді не шкода, продавати якось не пасує, оскільки вони не зовсім нові, та й треба мати охоту цим займатись, але комусь вони б неодмінно згодилися. Я й сама б із задоволенням поділилась із кимось своїми "надбаннями" =)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. В мене теж є багато гардеробних завалів, ідея і справді хороша.

      Удалить