Страницы

четверг, 12 сентября 2013 г.

«Вілла Квітка»: розкішний відпочинок в серці Карпат

В попередньому пості я згадувала про Карпати – моє улюблене місце відпочинку, де я завжди «підзаряджаюся» позитивною енергетикою. На жаль, найближчим часом мені поїхати туди не вдасться, тому я вирішила переглянути свої фото із Закарпаття кількарічної давнини і знову, нехай лише подумки, але перенестись у ті чудові місця.


Розбираючи свої чималенькі фото-завали, я знайшла кілька цікавих фотографій, зроблених під час мого перебування в гостях на базі відпочинку «Вілла Квітка». Пам’ятаю, який захват викликав у мене тоді цей розкішний комплекс, тому ділюся з вами своїми враженнями – може, і когось із вас моя міні-екскурсія надихне на його відвідини! )
Отже, знаходиться «Вілла Квітка» аж у Закарпатті, в районі невеличкого містечка Свалява. Добратись до бази непросто, адже вона розташована не в низині, а на вершині гори, але, на мою думку, в цьому і полягає її основна перевага. Адже в оточенні густого лісу і за відсутності галасливої дороги поблизу тут відчувається деяка «відірваність» від зовнішнього світу, що дає змогу легко перемкнути свої думки на режим «відпочинок» ))
Відпочиваючі (серед яких переважають представники далеко не найбіднішого прошарку населення), під’їжджають сюди по спеціально облаштованій якісній дорозі, проте на базу можна також піднятись і мальовничою гірською стежкою. Ось таким зеленим лісом проходитиме ваш неквапливий підйом на «Віллу…», причому для відпочинку турботливо передбачені лавочки, які періодично зустрічаються на шляху:



Вже на вершині пагорба ви будете нагороджені красивою панорамою на розташоване внизу карпатське село:


І ось, нарешті, вас зустрічає огороджена дорогим муром «Вілла Квітка». Фактично, це невеликий, всього на сім номерів, приватний готель з чудово продуманою інфраструктурою. Тут є своя охорона, паркінг, басейн, тренажерний зал і спа-зона; діти можуть погратися на яскравому майданчику, а дорослі – відпочити в прохолодному затінку місцевого холу або в комфортній альтанці:







Особливо сподобались мені великі і зручні гамаки, де-не-де розкидані по території закладу – так і лягла би в один з них на цілий день із книжкою в руках! До речі, «Вілла Квітка» потурбувалася і про це: у вартість проживання входить користування обширною бібліотекою і колекцією фільмів на DVD.



В номери, на жаль, мені потрапити не вдалось, так як всі вони були зайняті, проте на сайті комплексу http://villa-kvitka.com.ua/ua/ ви можете детально їх роздивитися. Цікаво, що кожна з кімнат має свою «квіткову» назву: тут є і Дзвіночок, і Ромашка, і Гіацинт, і ще декілька цікавих назв номерів. Мені сподобався такий творчий підхід!
Що стосується харчування, то воно тут може бути організовано або в столовій, або у власному барі на вулиці. До речі, крани з цілющою мінеральною водою, за якою і їдуть люди у Закарпаття, підведені безпосередньо в приміщення столової, тому вам не потрібно буде шукати спеціальний бювет. Зацікавила мене також послуга приготування форелі, яку відвідувачі мають змогу особисто виловити в розташованому тут же декоративному ставку.


А в затишних кабінках бару, розташованих на території комплексу, подають смачні десерти і чай у спеціальному чайнику з підігрівом:


Персонал «Вілли…» працює на найвищому рівні: відразу по приходу вас радо зустрічають, виконують найменші примхи і побажання, і всіляко створюють відчуття домашнього затишку. Доброзичливе відношення відчувається у всьому – наприклад, мене разом із моїми супутниками при вході в комплекс особисто зустріла власниця, яка провела для нас екскурсію закладом, і це при тому, що ми не збирались поселятись, а просто зайшли подивитися.
Єдине, що «кусається» - це ціни: в спокійний сезон вартість добового проживання в найдешевшому номері становить 550 грн, щоправда, зі сніданком. Але, як відомо, висока якість не може бути дешевою, а хороший відпочинок – це запорука плідної праці в майбутньому, тому багаточисельні відвідувачі цього сімейного готелю на собі не економлять.
Сподіваюся, що я із сім’єю ще обов’язково відвідаю Віллу Квітку», тому що відпочинок такого європейського рівня вартий потрачених грошей. А власникам комплексу бажаю тільки процвітання!


P.S. Хочу нагадати, що всі представлені фотографії були зроблені більше двох років назад, тому можуть містити деякі неточності. Але кардинальних змін за цей час, я думаю, «Вілла Квітка» не зазнала, так що основна інформація про неї, сподіваюсь, подана вірно!  

3 комментария:

  1. Я також там був і мені приємно було "все згадати". Дякую господарям і дякую автору замітки.

    ОтветитьУдалить
  2. Чудове місце. Всім раджу там побувати. На самій горі, поруч справжній Карпатський ліс.

    ОтветитьУдалить
  3. Карпати прекрасні у будь-яку пору року. Ми часто там буваємо. Вілла дуже сподобалась. Візьму на замітку.

    ОтветитьУдалить