Страницы

вторник, 10 сентября 2013 г.

Креатив по-Тернопільськи: японський сад на Східному

Нещодавно на святкуванні приємної сімейної події мені довелось побувати в одному з ресторанів нашого рідного Тернополя – «Арт-Авеню». Про сам ресторан розказувати не буду – думаю, що кожен з вас там вже бував, і міг сам оцінити тамтешні інтер’єр, кухню і якість обслуговування.
Мою ж увагу привернув міні-японський сад, який віднедавна розташувався на в’їзді до цього закладу – вміють, все-таки, наші люди творчо підійти до вирішення господарських питань!


Основою для бонсай стали, як я розумію, звичайні кущі, але трошки фантазії – і непримітний ландшафт біля ресторану змінився в кращу сторону! Як співається в одній відомій пісні: «Я его слепила из того, что было» )))



Звичайно ж, із справжніми мальовничими японськими садами цей куточок поки що не зрівняється, адже для їх формування потрібно багато часу і зусиль. Ось декілька зображень таких садів, взятих із Інтернету:




До речі, як відвідувачка ресторану, можу внести власникам «Арт-Авеню» і свою скромну пропозицію: було би непогано поставити біля входу хоча би одну лавочку. Проте спроба удосконалити навколишню територію за допомогою підручних матеріалів, все-таки, заслуговує на повагу! А ви як гадаєте?


6 комментариев:

  1. Це дійсно гарне місце для відпочинку. Раджу всім.

    ОтветитьУдалить
  2. Цікаво! Вдивляюсь у фото, але не впізнаю, де це саме

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Це на Східному, біля ресторану "Арт-Авеню"

      Удалить
    2. Там, де колись була "Обнова", в тому районі

      Удалить
    3. О, другі координати більше підходять мені :-)

      Удалить
    4. я так і поняла, тому уточнила )

      Удалить