Страницы

воскресенье, 10 июля 2016 г.

Золота колекція зібрана!

Сьогодні я пишу не просто так, а з гарним приводом – нарешті дочекалася виходу з друку останніх двох книжок «Золотої колекції української вишивки» під моєю редакцією, Голубого і Оранжевого випусків. Книжечки довго друкувалися, але зараз вже тримаю їх в руках, тож тепер можу офіційно сказати: Золота колекція, присвячена десяти різним кольорам у вишивці, зібрана!


Про Голубу та Оранжеву книги окремо я вже розповідала на порталі «Діана-клуб», кому цікаво – переходьте за посиланнями, читайте та розглядайте фотографії. І навіть по п’ятдесят примірників кожного з цих випусків спеціально для покупців інтернет-магазину «Діана плюс» підписала – перші замовлення вже відправлені адресатам!


Так цікаво: ніби вчора я не дуже впевнено приступала до роботи над Червоною книгою, намагаючись втримати стиль, заданий попередніми двома випусками серії, а тут раз – і в моєму творчому доробку вже цілих вісім книг! Дуже радію з того, що завдяки «Золотій колекції» побачили світ мої тексти, а саме спеціально написані для цієї серії вірші і ліричні замальовки. Ну і кілька моїх вишитих робіт теж потрапили в книги, не без того! )


А ще хочу сказати, що книги не були б такими яскравими без злагодженої роботи цілої команди людей – дизайнерів, фотографів, моделей і, звичайно, супер-талановитих і творчих вишивальниць! Серед всіх них є й багато блогерів, яких багато хто знає, читає і любить: Юлія Лиса, Оля Будзяк, Оля Сковронська, Лариса Бащук, Надя Кошель та інші. Чесно кажучи, я навіть не уявляла, скільки навколо талановитих жінок і які вони всі креативні! Вигадують, експериментують, фотографують, змінюють кольори, удосконалюють візерунки, переробляють, пробують – але таки досягають неймовірних результатів! Велике дякую за те, що ви є і робите світ прекрасним!


Ну що ж, робота над великим «кольоровим» проектом завершена, але на цьому ми не зупиняємось, звичайно! Багато хто питав мене: «Що далі?», тому спеціально для них я відповім, що далі буде! Вже почалася робота над наступною частиною «Золотої колекції», хоча нові книги будуть трішки відрізнятися по формату і наповненню. Ми придумали дещо цікавеньке, але поки що деталей розкривати не буду ))) Одне можу сказати точно: у нових випусках серії точно буде багато гарних вишивальних схем – дочекайтеся!

8 комментариев:

  1. Ооой, вітаю тебе від усього серця! Яка ти молодчинка і трудівничка! Тепер би і собі таку колекцію зібрать, підкажеш де її знайти можна?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую! Якщо хочеш всю колекцію, то на сайті видавництва зараз діє акція: платиш за 9 книг, а отримуєш 10, тобто всю колекцію.
      Ось посилання: http://www.dianaplus.com/index.php?route=product/category&path=201

      Удалить
  2. Навіть зовнішнє оздоблення книжкової серіїї виглядає яскравим та привабливим.
    Уявляю, скільки творчої праці було в неї вкладено..
    Віта, тобі мої щирі вітання!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Так, попрацювати довелося, але така робота - в задоволення! Дякую!

      Удалить
  3. А я щаслива, що в мене ця колекція є :) Вікторія, чудова робота! книжечки - неперевершені і за вмістом і за виконанням :) З нетерпінням буду чекати на нову колекцію :)

    ОтветитьУдалить
  4. Переглянула відеоролики і була зачарована ;)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую! Приємно, коли гарно оцінюють мою роботу! )

      Удалить