Страницы

среда, 4 ноября 2015 г.

Пола Гоукінз. Дівчина в потягу

Не знаю, як у кого, але в мене в житті зараз такий період, коли часу хронічно не вистачає ні на що, не кажучи вже про розваги й читання. Але себе не надуриш, тому мій черговий «випадковий і ні до чого не зобов’язуючий захід в книгарню буквально на кілька хвилин, просто подивитися» традиційно завершився покупкою, і не просто книги, а нашумілого бестселера від Поли Гоукінз «Дівчина в потягу». Я дещо чула про цю книгу, але придбати її вирішила після того, як прочитала на палітурці відгук Стівена Кінга: «…Справді чудовий роман, який тримає в напруженні. Через нього я майже всю ніч не спав. Оповідачка – просто супер…» І ви знаєте, я повністю з ним згідна – книгу дійсно варто прочитати!
Історія починається з того, як одна не зовсім щаслива в особистому житті жіночка на ім’я Рейчел щоранку і щовечора, їдучи в потягу, спостерігає за ідеальним життям молодої сімейної пари, чий будинок добре видно з вагону. Рейчел заздрить їхнім обіймам та щасливим усмішкам, навіть дає їм умовні імена, уявляє їхнє пристрасне кохання, аж поки одного дня випадково не помічає, що ця жінка зраджує своєму чоловікові. І буквально на наступний день зрадниця з будинку біля колії безслідно зникає, а потім її знаходять мертвою.
Рейчел вважає, що може допомогти поліції – можливо, жінку вбив її коханець; співчуває її чоловікові (бо вона теж обманута дружина, яку чоловік покинув заради іншої), але так як сама вона хронічно випиває і страждає на провали в пам’яті, то й серйозно її ніхто не сприймає. До речі, колишній чоловік Рейчел теж живе на тій же вулиці біля колії, тож інколи вона навідується підглянути і за його життям, що дуже дратує його нову дружину. Всі ці персонажі ніби-то не дуже і пов’язані між собою, але розв’язка роману виявляється зовсім неочікуваною, в чому особисто я вбачаю величезний плюс ))
Роман написаний в улюбленому мною «щоденниковому» стилі, але мова ведеться почергово від імені трьох героїнь: самої Рейчел, нової дружини її колишнього чоловіка, Анни, а також Меган – жінки, яку потім знайшли вбитою. Інтрига зберігається аж до самого кінця, тож нудно вам точно не буде. І ще – після цього роману, наскрізь просякнутого холодними англійськими дощами і безліччю спиртного, яке постійно вливають у себе всі три героїні, а особливо Рейчел, і самій хочеться випити! Ну просто, щоб зігрітись, не сприйміть за керівництво до дії )))
Резюме: чудово написаний напружений трилер з непередбачуваним закінченням. А це ж дебют Поли Гоукінз! Авторка молодець, буду слідкувати за її творчістю.

P.S. А зловживати алкогольними напоями, все-таки, не потрібно. Краще розслабляйтесь за читанням хороших книг )


39 комментариев:

  1. Купила теж цю книгу, найближчим часом збираюсь прочитати)

    ОтветитьУдалить
  2. Дякую за рецензію.я зацікавилась,потрібно буде придбати і почитати

    ОтветитьУдалить
  3. Дякую, за допис! Якраз підшукувала наступну книгу для читання!
    Люблю напружений детектив!

    ОтветитьУдалить
  4. Так цікаво виходить, що ми поповнюємо запаси якось одночасно))) Дякую за опис!

    ОтветитьУдалить
  5. На здоров'я всім! Просто ділюся своїми враженнями, рада, що вам цікаво ))

    ОтветитьУдалить
  6. Якщо я думала, чи купляти - то тепер куплю точно.

    ОтветитьУдалить
  7. я теж купилася на згадку, що книжка сподобалася Кінгу ну і обіцянки жахіть і напруженого триллера. але мене книжка розчарувала((( вона ніби і не погана, але от зважаючи на всю ту "рекламу" і написи на обкладинці я чекала значно значно більшого, на триллер мені не тягне якось... і от на емоціях в мене вийшов дуже сердитий відгук)))) але то просто я мала завищені очікування на неї
    тішуся, що вам сподобалася, бо як завжди кажу - кльово коли одна й та ж книжка викликає у різних читачів різні відчуття;)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Так, смаки у всіх різні, і мені на момент читання книги якраз і треба було чогось подібного ))) І все-таки, книжка досить класна, як на мене.

      Удалить
  8. Мені книжка дуже сподобалася. Тримала в напрузі до останнього. Прочитала на одному диханні.

    ОтветитьУдалить
  9. Це моє свідчення про добру роботу начальника Елі Марка, які мені допомагають .... Я Енн Ерніс із Північної Кароліни, США. за допомогою цього заклинання заклинання повернувся мій чоловік, який залишив мене поза межами останніх 3 років, і я врешті-решт познайомився з цим чоловіком на сайті блогу, який один із клієнтів розмістив на допомозі, і я пояснив йому все, і він розповів мені про заклинатель заклинань, про який він знав, і він дав мені свій WhatsApp, щоб написати до заклинання, щоб розповісти йому про мої проблеми. Всього за 2 тижні до мене повернувся мій чоловік. Я просто хочу сказати вам спасибі за цю правдиву та щиру заклинання, сер, все, що ви мені сказали, здійснилося, і дякую вам, пане. Будь ласка, я хочу сказати всім, хто шукає будь-якого рішення своєї проблеми, люб’язно проконсультуватися з цим заклинанням заклинань, він справжній, він потужний і що б не сказати заклинателя заклинань - це що буде, тому що все, що сказав мені заклинатель заклинань. пройти. Ви можете люб'язно зв’язатися з ним за адресою: whatsapp +2349015088017

    ОтветитьУдалить
  10. Це моє свідчення про добру роботу начальника Елі Марка, які мені допомагають .... Я Енн Ерніс із Північної Кароліни, США. за допомогою цього заклинання заклинання повернувся мій чоловік, який залишив мене поза межами останніх 3 років, і я врешті-решт познайомився з цим чоловіком на сайті блогу, який один із клієнтів розмістив на допомозі, і я пояснив йому все, і він розповів мені про заклинатель заклинань, про який він знав, і він дав мені свій WhatsApp, щоб написати до заклинання, щоб розповісти йому про мої проблеми. Всього за 2 тижні до мене повернувся мій чоловік. Я просто хочу сказати вам спасибі за цю правдиву та щиру заклинання, сер, все, що ви мені сказали, здійснилося, і дякую вам, пане. Будь ласка, я хочу сказати всім, хто шукає будь-якого рішення своєї проблеми, люб’язно проконсультуватися з цим заклинанням заклинань, він справжній, він потужний і що б не сказати заклинателя заклинань - це що буде, тому що все, що сказав мені заклинатель заклинань. пройти. Ви можете люб'язно зв’язатися з ним за адресою: whatsapp +2349015088017

    ОтветитьУдалить
  11. Привіт друзі, я Анна Андреева з України. Я тут новачок, я не знаю, як тут все працює, але я прочитав тут добрі коментарі і додам трохи свого життя, тому що це буде корисно багатьом з нас тут, шукаючи відповіді та вирішення проблем стосунки. Я був у стосунках з Авелем чотири роки, він розлучився зі мною, я зробив усе, щоб повернути його, але все було марно, я так хотів його через любов, яку маю до свого чоловіка, я запитав його про все, що я давав обіцянки, але він відмовився. Я пояснив проблему своїх стосунків з колегою на роботі, і вона запропонувала мені скоріше зв'язатися з заклинателем любові, який міг допомогти мені зробити любовний заклинання, щоб повернути чоловіка додому, але я жінка, яка ніколи не вірила в магію, я мала немає вибору, я спробував, я зв’язався із заклинателем заклинань, і він сказав мені, що немає проблем, що все буде добре протягом трьох днів, мій колишній повернеться до мене протягом трьох днів, доктор алаба кинув заклинання в повітря і кожен другий правописний шарм у своєму храмі на моє ім'я серед ночі. Дивно, але другий день був близько обіду. 16.00 Мені зателефонували з невідомого номера, мені зателефонував колишній чоловік, я був настільки здивований, що відповів на мій телефонний дзвінок, побачивши, що це мій чоловік. . оскільки все було не так, він сказав, що хоче, щоб я повернулася до нього, щоб любити мене набагато більше. Я був такий щасливий, і я пішов до нього, як ми почали щасливо жити разом донині. З тих пір я пообіцяв поділитися своїми добрими новинами з любовними іграми, які чудово працюють без будь-яких побічних ефектів. Я твердо маю намір, що хтось, кого я знаю, має проблеми у стосунках, може бути корисним для такої людини, посилаючись на неї, єдину справжню та потужну перевірку правопису, яка допомогла мені вирішити мою шлюбну проблему. електронна пошта: dralaba3000@gmail.com, ви можете надіслати йому електронне повідомлення, якщо вам потрібна допомога у ваших стосунках або іншим чином. або ви можете зв’язатися з ним за допомогою WhatsApp: +2349071995123
    як:
    1) любовні ігри повертаються до втраченого кохання
    2) Заклинання втраченого кохання возз’єднання з колишнім
    3) Розлучення
    4) Шлюбні ролі
    5) правописне скріплення
    6) Порушення заклинань
    7) Просування офісних рейтингів
    8.) Хочете бути вагітною та мати свою дитину.
    9) Ви хочете задовольнити свою кохану
    через dralaba3000@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  12. Якщо ви були розчаровані іншими заклинателями та цілителями, які не змогли надати бажані результати. Будьте впевнені цього разу з найпотужнішим і духовно обдарованим заклинателем заклинань, з яким ви коли-небудь стикалися.
    Зверніться до нього, якщо знаєте, що вам доводиться доля нижче
    Електронна адреса: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    (1) Чи подобається вам колишній?
    (2) Чи завжди вам сняться кошмари?
    (3) Хочете отримати підвищення на своєму робочому місці?
    (4) Ви хочете, щоб жінки / чоловіки бігали за вами?
    (5) Хочете свою дитину?
    (6) Хочете бути багатим?
    (7) Ви хочете, щоб ваш чоловік / дружина назавжди були вашими?
    (8) хочете збільшити розмір свого хуя? / Тривати довго під час сексу?
    (9) Хочете повернути втрачені гроші?
    (10) Ви хочете припинити розлучення?
    (11) Ви хочете розлучення?
    (12) Ви хочете, щоб кожне ваше бажання було виконано кимось?
    (13) заклинання зачати вагітність дитині потрібно?
    (14) Ви хочете припинити свій шлюб чи стосунки або розірвати стосунки?
    (15) Вам важко виграти справу в суді?
    (16) Ви хочете одружитися зі своїм партнером якомога швидше?
    Знову ж таки, моя електронна адреса: wightmagicmaster@gmail.com
    WhatsApp: +17168691327

    Негайно зв’яжіться з ним, щоб вирішити всі ваші проблеми та вирішити ситуацію за лічені дні.

    ОтветитьУдалить
  13. МОЖЛИВИЙ КАСТЕР ЗАКЛАДІВ, ЯКИЙ ПРИВЕРШУВАЛ МОГО БІЛЬШОГО МУЖА В МОЕ ЖИТТЯ, ПІСЛЯ ТОГО, як він залишив мені ЗВ'ЯЗАТИСЯ З ДР УЕЙЛОМ WHATSAPP/VIBER +2347054019402
    Привіт, я хочу використати цей засіб, щоб подякувати Д -ру ВАЙЛУ, тому що він повернув мого колишнього чоловіка. мій чоловік пішов від мене до своєї колишньої дівчини, яка була до того, як одружився зі мною, для мене складна ситуація, я подзвонив і попросив його повернутися, він відмовився, сказав, що більше мене не любить, я намагався всіма способами повернути його. даремно я розповів про це своїй подрузі, і вона дала мені контакт з Д -Р ВАЙЛ WhatsApp, я написала йому WhatsApp за номером: +2347054019402 і розповіла йому свою проблему, а він сказав мені, що робити, і я зробив все, що він мене попросив. і він наклав кохання, яке повернуло мого чоловіка за кілька днів. Якщо вам потрібна допомога, щоб повернутися до свого колишнього, надішліть електронний лист DR WALE на WhatsApp/Viber: +2347054019402 АБО drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  14. Я дуже радий, що зустрів такого чудового чоловіка, як Д -р ВАЙЛ. у моєму шлюбі був жахливий час, я думав, що моє життя закінчилося, тому що в моєму житті більше нічого не рухалося, мій шлюб не стабільний, також на моєму місці справи йдуть не так гладко. мій чоловік мучив моє життя, несучи всіх видів жінок, які привозили їх до нашого подружнього дому, я дійсно розгубився щодо свого життя, я просто відчуваю, що забираю своє життя сам. але коли я познайомився з д -ром Вейлом, все змінилося назавжди, я розповіла йому про поведінку мого чоловіка і про те, як він поводився зі мною. Д -р ВАЙЛ попросила мене більше не плакати, що все буде добре. Д -р ВАЙЛ сказав мені, що мені потрібно зробити, і я зробив відповідно, якщо він попросив мене це зробити. я заплатила за всі речі, необхідні для того, щоб вилікувати чарівність, яка змушує мого чоловіка погано поводитися зі мною. після оплати цих товарів DR WALE зробив для мене чудову роботу. Поки ви зараз читаєте це, мій чоловік зараз теж добре поводиться зі мною і дітьми вдома. Все завдяки DR WALE. Ви можете зв'язатися з DR WALE на його WhatsApp/Viber: +2347054019402 АБО електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  15. Я дуже вдячний доктору Вейлу. Протягом більш ніж п’яти років перебування у стосунках одного ранку у мене були проблеми з моїм партнером, і він розірвав зі мною, я була настільки спустошена, що мало не забрала собі життя, поки не зустріла д -ра УОЛА, який запевнив мене, що все збиралося бути добре. він сказав те, що мені потрібно зробити, що я зробив, і виконував усі вказівки, які він мені дав. І до мого найбільшого здивування після тижня роботи з ним. Кохання у моєму житті повернулося до мене, і ми так щасливі разом. Зверніться до нього, якщо вам потрібна допомога. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402

    ОтветитьУдалить
  16. ЯК Я ВЕРНУВСЯ СВОЄМУ ЕКС. МУЖОМ З ДОПОМОГОЮ РЕАЛЬНОГО І ЕФЕКТИВНОГО ЗАКЛАДУ З Д -Р УАЛЕ
    Я ніколи не думала, що я знову посміхнусь, мій чоловік залишив мене з двома дітьми на один рік, усі зусилля повернути його зазнали невдачі, я подумала, що більше не побачу його, поки не зустріну жінку на ім’я Ханна, яка розповіла мені про заклинатель під назвою DR WALE, вона дала мені його номер WhatsApp +2347054019402, і я зв’язався з ним, і він запевнив мене, що через кілька тижнів мій чоловік повернеться до мене, менш ніж за чотири дні мій чоловік повернувся і почав просити прощення дияволи працюють, тому я досі здивований цим дивом, я не міг завагітніти, але як тільки було заклинання, я завагітніла і народила свою третю дитину, якщо вам буде потрібна його допомога, ви можете зв'язатися йому через: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  17. Це дійсно спрацювало, і я з гордістю свідчу про це. Я побачив пост про те, як дама повернула свого чоловіка через Д -Р УОЛА, який допоміг їй повернути колишнього чоловіка. Мої стосунки зірвалися на два хороші роки і кілька місяців. Хоча з дитинства я вірив у духовну молитву, я неохоче випробовував його, тому що був у відчаї, але, на моє найбільше здивування, Д -р ВАЙЛ допоміг мені повернути мою людину, і тепер мої стосунки тепер ідеальні, як він і обіцяв. Повернення вашого колишнього чару назавжди не тільки поверне того, кого ви любите, але і знову запалить почуття ваших коханих, щоб ви були якомога щасливіші з цією людиною. Тепер мій чоловік поводиться зі мною як з королевою і завжди каже, що любить мене весь час. Якщо у вас виникають труднощі у відносинах і вам потрібна термінова допомога. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  18. Я дуже вдячна DR WALE за те, що він привів мого чоловіка, який пішов від мене, до іншої жінки, і в той момент, коли мій чоловік пішов від мене, я думав, що все втратив, поки мій друг не дав мені DR WALE, контакт WhatsApp, я написав йому повідомлення і сказав йому біль, який я переживав, тому він сказав мені, що все буде добре, що якщо я матиму віру і вірю в нього, що заклинання обов'язково спрацює для мене, і мій чоловік обов'язково повернеться додому, і він сказав мені, що мені робити так, ці речі були зроблені протягом кількох днів, пізніше мій чоловік повернувся додому з проханням пробачення, я така щаслива і вдячна д -ра ВАЙЛУ, якщо вам потрібна допомога д -ра Вейла, ви можете постійно його залишати на: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  19. Я тут, щоб поділитися свідченням про те, як DR WALE мені допоміг. Після дворічних стосунків з моїм хлопцем він раптом змінився і перестав регулярно зв’язуватися зі мною, він придумав виправдання не бачити мене постійно. Він перестав відповідати на мої дзвінки та мої смс і перестав регулярно бачитись зі мною. Потім я кілька разів почав ловити його з різними дівчатами, але щоразу він говорив, що любить мене і що йому потрібен деякий час, щоб подумати про наші стосунки. Але я не можу перестати думати про нього, тому я вирішив піти в Інтернет і побачив так багато хороших розмов про цього заклинателя під назвою DR WALE, і я зв’язався з ним і пояснив йому свої проблеми. Він наклав на мене приворот, яким я користуюся, і через кілька днів мій хлопець повернувся до мене і почав регулярно звертатися до мене, і ми переїхали разом через кілька місяців, і він був відкритіший для мене, ніж раніше, і він почав проводити більше часу з мені, ніж його друзям. Врешті -решт ми одружилися, і тепер ми щасливі у шлюбі 3 роки з сином. З тих пір, як DR WALE мені допоміг, мій партнер дуже стабільний, вірний і ближчий до мене, ніж раніше. Ви також можете зв’язатися з цим заклинателем і виправити свої стосунки. Контактна особа: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  20. Я ділюся цим свідченням з партнерами, які страждають у своїх стосунках, тому що існує нескінченне рішення. Мій чоловік залишив мене та наших чотирьох дітей на іншу жінку на два роки. Я намагався бути сильним лише для своїх дітей, але не міг стримати болю, які мучать моє серце. Мені було боляче і розгублено. Мені потрібна була допомога, тому я дослідив в Інтернеті і натрапив на сайт, де побачив, що Д -р ВАЙЛ заклинатель заклинань, який може допомогти повернути коханців протягом кількох годин. мене. На моє здивування, через кілька днів мій чоловік повернувся додому. Так ми знову возз’єдналися, і в сім’ї було багато любові, радості та миру. Ви також можете зв’язатися з DR WALE, потужним заклинателем заклинань, щоб знайти рішення щодо свого контакту. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  21. Привіт усім, я хочу свідчити широкій громадськості про те, як великі сили Д -ра Вейла відновили мої стосунки. Після шести місяців самотності я та колишній вирішуємо проблеми, які виникають між нами, після мого контакту з д -ром Вейлом, що він хочемо, щоб ми повернулися і знову розпочали гарний дім, тепер ми щасливі у шлюбі з дітьми. Все завдяки Д -РУ ВАЙЛУ за його духовну допомогу. Ви також можете зв'язатися з ним, якщо у вас є подібна проблема, повірте, DR WALE - це рішення і ваших проблем. завжди доступний і здатний вам допомогти. Зв’яжіться з ним через WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com
    ДОВІРЕНИЙ І НАДІЙНИЙ
    1) Привороти
    2) Втрачені привороти
    3) Заклинання розлучення
    4) Шлюбні чари
    5) Зв'язуюче заклинання.
    6) Чари розриву
    7) Заклинання лотереї
    8) фінансові чари
    9) заклинання змусити вашу дружину завагітніти E.T.C

    ОтветитьУдалить
  22. У вас виникло непорозуміння з коханим, що призвело до розлучення, і ви намагалися з ним примиритися, але він не дає вам позитивної відповіді, і ви відчуваєте, що у ваших стосунках щось не так, і вам потрібно швидко вирішити проблему , зверніться сьогодні до DR WALE і подивіться, щоб ваше кохання повернулося на краще з вашим колишнім, DR WALE допомогла мені відновити спокій у моєму домі, тому що мій чоловік залишив мене на десять місяців і жив з іншою жінкою і ніколи не хотів повернутися додому, але за допомогою заклинателя заклинань Д -ра Вейла він повернувся додому через кілька днів після того, як Д -р ВАЙЛ зробив потужне заклинання відновлення. Тож якщо вам потрібно швидке вирішення ваших стосунків чи шлюбу за допомогою заклинателя, зверніться до DR WALE зараз за адресою: WhatsApp/ Viber/: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com Він також може виконати наступне заклинання нижче 1 . Заклинання лотереї 2 Заклинання удачі 3. Заклинання, щоб виграти справу в суді 4. Заклинання про вагітність тощо.

    ОтветитьУдалить
  23. Я ділюся цим свідченням з партнерами, які страждають у своїх стосунках, тому що існує нескінченне рішення. Мій чоловік залишив мене та наших чотирьох дітей заради іншої жінки на п’ять років. Я намагався бути сильним лише для своїх дітей, але не міг стримати болю, які мучать моє серце. Мені було боляче і розгублено. Мені потрібна була допомога, тому я дослідив в Інтернеті і натрапив на сайт, де побачив, як DR WALE допоміг багатьом людям повернути колишніх коханців. Я зв’язався з ним, і він зробив для мене спеціальну ритуальну молитву та заклинання. На жаль, через кілька днів мій чоловік повернувся додому. Так ми знову возз’єдналися, і в сім’ї було багато любові, радості та миру. Ви також можете зв’язатися з DR WALE, потужним заклинателем заклинань, щоб отримати рішення у WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  24. ЯК ДР ВАЙЛ ДОПОМОГУ МЕНІ ВОСТАНОВИТИ МОЙ ШЛЯК І ДОПОМОГИ МОЖУ БІЗНЕСУ ЗАБАВНЕ ЗБОРОТИТИСЯ.
    Привіт, прекрасні люди, які читають це свідчення, я знав, що деякі з вас стикаються з таким важким часом, який я пережив кілька років тому. дозвольте мені почати з того, що я вдячний і вдячний, що зустрів д -ра УОЛА, який перетворив наші скорботи на щастя. мій чоловік - ділова людина, тому що його бізнес не йде добре, він запланував для нього початок впливу на наш шлюб, мій чоловік не був ним самим, тому що він вклав свої гроші в BITCOIN/BINARY, тому торгівля не йшла добре, він втратити все, що він вклав у BITCOIN/BINARY, через це він планує припинити наш шлюб, але я не хочу втрачати чоловіка, тому я теж поділився своїм важким часом з подругою, яка розповіла мені про DR WALE, яка, за її словами, була DR WALE той, хто допомагає їй разом укласти шлюб, коли справи з нею та її чоловіком йдуть не найкращим чином. звідти я взяв з нею контакт DR WALE і зв’язався з DR WALE, я розповів DR WALE все, що відбувається в моєму домі, розповів йому про мій шлюб і бізнес мого чоловіка. Д -р ВАЙЛ сказав мені, що мені потрібно зробити, і я їх зробив, він мені також наказав. я плачу за все, що мене попросили заплатити. з того часу я почав бачити хороші результати у нашому шлюбі. DR WALE також під’єднав мого чоловіка до хорошого біткойна/бінарного трейдера. Я пишу, ми зараз щасливі разом, і бізнес мого чоловіка процвітає. все завдяки DR WALE. Ви можете зв'язатися з DR WALE за адресою: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО Електронна пошта: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  25. Я ніколи раніше не давав таких свідчень, але для тих, хто сумнівається, дозвольте мені сказати вам, що Д -р ВАЙЛ - ДЕЙСТВІСТЬ! Його праця, час та поради неоціненні. Я б тільки хотів, щоб я знайшов його раніше у своєму житті !! Я звернувся до DR WALE щодо втраченого кохання. Я був майже в халепі і готовий спробувати все, щоб повернути цю людину. Після моєї першої консультації з д -ром Вейлом я перейшов до роботи, яку він рекомендував. Навіть незважаючи на те, що він був дуже відвертим, кажучи, що шанси на наше примирення дуже малі, я відчував, що мушу принаймні спробувати, і це коштує його послуг. Він залишався зі мною на кожному кроці, щоразу, коли у мене виникало запитання чи занепокоєння, він відповідав мені на WhatsApp. Робота, яку ми виконували, полягала в тому, щоб вилікувати себе, а не в тому, щоб зосередитись на ньому, що зараз, ретроспективно, саме те, що мені було потрібно. DR WALE WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 АБО електронна адреса: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  26. Це свідчення, яке я скажу кожному, хто почує. я був одружений чотири чотири роки, і на п'ятому році мого шлюбу інша жінка мала заклинання забрати мого коханого від мене, і мій чоловік залишив мене та дітей, і ми страждали протягом двох років, поки я не мав на увазі пост, де це чоловік DR WALE комусь допоміг, і я теж вирішив звернутися до нього за допомогою, щоб він міг допомогти мені повернути чоловіка додому і повірте, я просто надішлю свою фотографію йому та фотографії мого чоловіка і через кілька тижнів, як він мені сказав, Я побачив, як до будинку заїхала машина, і ось це був мій чоловік, він приїхав до мене і дітей, і тому я радий змусити кожного з вас у подібній ситуації зустрітися з цим чоловіком і повернути вашого коханого Ви його WhatsApp/Viber: +2347054019402 АБО електронна адреса: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  27. П'ять тижнів тому мій хлопець розлучився зі мною. Все почалося, коли я поїхав у літній табір, я намагався з ним зв'язатися, але це не відбувалося. Тож коли я повернувся з табору, я побачив його з панночкою, яка цілувалася у його кімнаті, я був розчарований, і це дало мені безсонну ніч. Я думав, що він знову повернеться до вибачень, але він не приходив майже три тижні, мені було дуже боляче, але все завдяки ДР ВАЛЕ за все, що він зробив, я зустрів ДР ВАЙЛЯ під час пошуку в Інтернеті, я вирішив з ним зв'язатися його WhatsApp +2347054019402 він повернув мені мого хлопця всього за кілька тижнів, як він обіцяв. він сказав мені також оплатити всі необхідні речі, які я заплатив за них усіх, а також виконав його вказівки. сьогодні я справді щасливий, тому що я і мій хлопець зараз у хороших стосунках. ще раз ви можете зв'язатися з DR WALE на WhatsApp/Viber: +2347054019402 або електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  28. РЕАЛЬНИЙ І ГІНАЛЬНИЙ КОНСТРУКЦІЙНИЙ ЗАКЛАД ЛЮБОВИ ДЛЯ ЕКСКОРИСТА ТЕРМІНОВО ДВИГНІТЬ АБО WHATSAPP +2347054019402.
    Я хочу скористатися цією можливістю, я маю висловити велику подяку Д -РУ ВАЙЛУ за те, що він повернув свого колишнього чоловіка. після семи років шлюбу мій чоловік пішов від мене до іншої жінки, я зробила все можливе, щоб повернути його, але все, що я зробила, було марно, мені було сумно, але я не втрачала надії повернути його назад, бо мала віру в Бога. Тож я шукаю в Інтернеті, як повернути чоловіка, і я натрапив на повідомлення Д -ра Вейла про те, як він допоміг жінці повернути свого колишнього, я зв’язався з ним і розповів йому про біль, який я переживав, він розповів мені, що щоб зробити, і я це зробив, а потім через кілька тижнів він наклав на мене приворот, мій чоловік подзвонив мені і сказав, що шкодує за те, що він зробив, і що він дуже за ним сумує, пізніше того ж дня він повернувся додому і попросив пробачте, з тих пір наша любов стала міцнішою. Для дивовижних речей, які зробив для мене Д -р ВАЙЛ, було б несправедливо не давати всьому світу знати, що такий потужний заклинатель дійсно живе. Якщо ви хочете повернути свою колишню швидку електронну пошту DR WALE на WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 або на електронну адресу: drwalespellhomel@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  29. Я просто хочу поділитися своїм досвідом з усім світом про те, як я повернула чоловіка і врятувала шлюб. Я був одружений сім років і мав чотирьох дітей, і я жив щасливо зі своєю сім'єю, поки зі мною та чоловіком не почало ставати потворного, що майже щоразу приводило нас до сварок і сварок. Стало ще гірше, коли мій чоловік подав на розлучення. Я з усіх сил намагався змусити його змінити думку і залишитися зі мною, тому що я любила його всім серцем і не хотіла втрачати чоловіка, але все просто не вийшло. Він виїхав з дому і все одно подав на розлучення. Я благав і пробував усе, але все одно нічого не вийшло. Прорив стався, коли хтось познайомив мене з цим чудовим, чудовим заклинателем під назвою DR WALE, який врешті -решт допоміг мені… через хороші історії, які я мав про DR WALE, і багато солодких коментарів про нього в Інтернеті, я зв’язався з ним, і все вийшло добре. Він зробив для мене приворот, і все справді вийшло так, як він обіцяв, і мій чоловік змінив думку і повернувся додому, щоб залишитися зі мною та дітьми. І пообіцяй мені більше ніколи не завдати мені болю. ми живемо щасливо, як це було за допомогою доктора Вейла. Якщо вам потрібна допомога, ви можете зв'язатися з DR WALE WhatsApp/Viber: +2347054019402 або електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  30. Есть человек, которому я доверяю, и он творит чудеса с помощью заклинаний, его зовут DR WALE. девять лет назад он спас мой брак своим заклинанием. Мой муж подал на развод, и это было очень неловко, позорно и душераздирающе. Я начала искать помощи в Интернете, когда увидела разные свидетельства, в которых люди ценили DR WALE за помощь в восстановлении их отношений, поэтому я связалась с ним через WhatsApp: +2347054019402 для помогите, и он ответил и пообещал помочь мне восстановить мой брак с его заклинанием. Я сделала, как он меня велел, и через несколько дней мой муж вернулся, умоляя меня на коленях простить его и принять его обратно. Он отменил развод. Прошло девять лет, а мы все еще счастливы в браке. Я буду продолжать ценить доктора Уэйла, потому что он Бог на Земле. Он тоже может вам помочь. Свяжитесь с ним через WhatsApp: +2347054019402 ИЛИ по электронной почте: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  31. Я хочу написати це свідчення, щоб розповісти іншим і подякувати DR WALE за те, що він зробив для мене. Перші десять років мого шлюбу у мене було чотири викидні, і свекруха мене обзивала всілякими іменами, і це зробило моє подружнє життя дуже бурхливим і тягарем смутку. Моя хороша подруга розповіла мені про Д-ра Вейла, вона сказала, що Д-Р ВЕЛ був людиною, яка допомагала своєму братові, коли братові було важко. вона сказала, що DR WALE дуже сильна і чесна людина, і він справді допоміг своєму братові вирішити його проблему. звідти вона дала мені номер WhatsApp DR WALE +2347054019402 після того, як я провела дослідження про DR WALE, я побачила хороші свідчення та багато хороших коментарів про нього, я мало знав, що це буде кінець усіх моїх проблем. Я негайно звернувся до нього за допомогою, я отримав траву для фертильності, і він сказав мені використовувати її. Трава спрацювала, і мій чоловік навіть більше любив мене і купував мені дорогі речі. Одного дня я пішла в сусідню лікарню і повернулася додому з позитивним результатом вагітності, а через дев’ять місяців я народила хлопчика. З тих пір, як я зв’язався з Д-ром Уельом, моя історія була іншою. Зараз у мене двоє дітей і я дуже щасливий у шлюбі. ось контакт DR WALE: WhatsApp/Viber: +2347054019402 АБО Електронна адреса: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  32. Мене звати Ізабелла Ітан Після 12 років шлюбу ми з чоловіком так чи інакше сварилися, поки він нарешті не покинув мене і не переїхав до Каліфорнії, щоб бути з іншою жінкою. Я відчував, що моє життя закінчилося, і мої діти думали, що ніколи більше не побачать свого батька. Я намагалася бути сильною лише перед дітьми, але не могла стримати біль, що мучив моє серце, моє серце було сповнене смутку і болю, тому що я була по-справжньому закохана в свого чоловіка. Я думаю про нього щодня і вночі, і завжди хотів би, щоб він повернувся до мене, я був дуже засмучений і потребував допомоги, тому звернувся за допомогою в Інтернет і натрапив на веб-сайт, який припускає, що доктор Алаба міг би допомогти своєму колишньому повернутися. Тому я відчув, що повинен спробувати. Я зв'язався з ним, і він сказав мені, що робити. Я зробив це, а потім він зробив мені приворот. Через 48 годин мій чоловік дійсно подзвонив мені і сказав, що він дуже сумує за дітьми, так дивно!! Отже, він повернувся того дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та дітям. Наш шлюб був міцнішим, ніж раніше, завдяки доктору Алабі. Він такий могутній, і я вирішив поділитися своєю історією в Інтернеті, що доктор Алаба був справжнім і могутнім чарівником. Я завжди буду молитися, щоб вона прожила довгий час, допомагаючи своїм дітям у скрутний час, якщо ви тут і потребуєте повернення колишнього або ваш чоловік перейшов до іншої жінки, перестаньте плакати, негайно зверніться до цього потужного орфографічного колеса. Ось його контактна електронна адреса за адресою: {dralaba3000@gmail.com} або WhatsApp/viber через його контактну адресу +1(425) 477-2744 Дякую, доктор АЛАБА.

    ОтветитьУдалить
  33. Я хочу висловити велике спасибі Д-ру WALE за чудову роботу, яку він зробив для мене, допомагаючи мені зберегти мій шлюб, мій чоловік попросив лист на розлучення через те невелике непорозуміння, яке у нас було за останні кілька місяців, і я ніколи не хотіла цього, тому що я так люблю свого чоловіка, і всі наші інвестиції були спільним бізнесом, і я не хочу бути далеко від своєї сім’ї та двох своїх прекрасних дітей. Мій друг розповів мені про Д-ра Вейла і про те, як він також допоміг їй з її сімейними проблемами, тому мені довелося зв’язатися з ним, тому що я не хочу, щоб чоловік заповнював лист про розлучення, і я хочу зберегти свою сім’ю разом, і після зв’язку з ним я мені сказали, що мені потрібно зробити, і коли я збирався бачити результат, я зробив так, як доручив Д-Р WALE, і через кілька днів мій чоловік зателефонував мені і почав просити прощення, і це все було схоже на сон для мене, і ми ми знову живемо щасливо разом, і все завдяки Д-ру Вейлу. Зв’яжіться з ним сьогодні, щоб отримати допомогу в шлюбі за номером WhatsApp/Viber: +2347054019402 або електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить
  34. Мій чоловік покинув мене, коли я була на шостому місяці вагітності. Ми обоє любимо один одного, і це був шок для мене, і це справді розбило моє серце і розчарувало мене, я намагався зателефонувати йому, і його репліки були недоступні. Я також намагався зв’язатися з ним у  соціальних мережах, але зрозумів, що він також заблокував мене в соціальних мережах. Я зв’язався з його батьками, і вони сказали мені, що їхній син сказав, що більше не любить мене  і не хоче мене бачити, навіть оскільки знав, що я вагітна, і вони також були здивовані його вчинками та рішенням, яке вони не знав, що не так. Я так сильно плакала, дивуючись, як він залишить мене з нашою ненародженою дитиною і як я впораюся без нього, бо я його дуже люблю. Поки я не народила і дитині не виповнився рік, мій чоловік не повернувся, щоб перевірити мене та дитину, і я знову була розгублена. Я не знаю, що робити, я втратила роботу і не маю грошей, щоб доглядати за дитиною. Я був нещасним, не знав, що робити, поки не почав шукати допомоги в Інтернеті і не читав чудові свідчення про Господа Вуду. Я зв’язався з ним електронною поштою, і він сказав, що допоможе мені, і він сказав мені, що моїм чоловіком маніпулювала інша жінка, і вона наклала на нього чари. Вуду Лорд  сказав, що допоможе мені розірвати чари, щоб мій чоловік повернувся до мене назавжди і знову став моїм. Він сказав мені, що мені потрібно буде купити речі, щоб зламати гіпс на мого чоловіка, я дала йому все, що він просив. На мій найбільший подив через кілька днів, мій чоловік стукав у двері, виглядаючи повністю зміненим і емоційним, було очевидно, що він щойно прийшов до тями і плакав на колінах за моє прощення. Подяка Господу Вуду, він дуже потужний і справжній чародій . Я молюся, щоб він жив довго, щоб продовжувати свою добру, надійну і справжню роботу. Якщо у вас є проблема, яка вас турбує, зверніться до цього справжнього заклинателя, він може вам допомогти, він вас не підведе. Зв’яжіться з ним через електронну адресу: voodooconnect60@gmail.com або через WhatsApp: +234 8097014925


    ОтветитьУдалить
  35. Моя подруга почала зустрічатися з іншими хлопцями і не виявляла до мене мало або зовсім не любила, кілька разів погрожувала розлучитися зі мною, якщо я наважуся запитати її про її історію з іншими хлопцями. Я був повністю спустошений  та збентежений, поки старий друг не розповів мені про дуже ефективного заклинателя в Інтернеті Вуду-Лорд, який допомагає людям із проблемами стосунків та шлюбів, а також допомагає вилікувати різні недуги силою своїх  заклинань. Спочатку я сумнівався, що таке існує, але вирішив спробувати. Коли я зв’язався з ним, він сказав мені все, що мені потрібно зробити, я дотримувався всіх його інструкцій, і це дало хороші результати. Тепер вона перестала фліртувати з іншими хлопцями і була тільки зі мною... Це його контактна електронна адреса - voodooconnect60@gmail.com і WhatsApp +234 8097014925, а також Telegram +234 8097014925.

    ОтветитьУдалить
  36. Привіт глядачам онлайн! Я тут, щоб поділитися своїм свідченням про те, як мені допомогли повернути дружину. Я був шахраєм, і моя дружина ловила мене кілька разів. Я намагався виправити себе, і щоразу обманював знову і знову. Здається, я не усвідомлював, що вона для мене значила, поки вона не залишила мене в спокої. Я почав шукати спосіб повернути її, але, здається, нічого не виходило ідеально, поки я не натрапив на статтю про доктора УЕЙЛА, який допоміг багатьом людям у всьому світі відновити стосунки. Я зв’язався з ним за номером у WhatsApp за номером +2347054019402, і він запевнив мене, що моя дружина повернеться до мене протягом кількох тижнів із його потужною магією, і я заплатив деяку суму євро за матеріали, необхідні для роботи. Дивно, але моя дружина повернулася додому через кілька тижнів, сказавши, що все ще любить мене, і я поклявся ніколи більше їй не зраджувати. Все завдяки DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 або drwalespellhome@gmail.com

    ОтветитьУдалить