Страницы

суббота, 7 февраля 2015 г.

Ще трішки про розмальовку та унікальність кожного з нас


Моя супер-заспокійлива чудо-розмальовка актуальна, як ніколи – стресів у житті вистачає, але, як каже один мудрий дід Свирид Опанасович, «треба зберігати бадьорість духу», тож так і намагаюся робити! Часу на розмальовування вистачає, звичайно, не завжди, але я таки потрохи просуваюся в своїх художніх експериментах )



Не знаю, як іншим «художницям», а мені дуже цікаво порівнювати своє і чиєсь бачення однієї і тієї ж сторінки. Здавалось би, один і той же малюнок, але кожен уявляє його по-своєму: яскравим чи пастельним; у природніх кольорах чи фантастичних і нереальних барвах; у всьому різноманітті існуючих фарб чи з використанням лише кількох відтінків одного кольору… В інтернеті вже з’явилася ціла купа фотографій розфарбованих сторінок «Чарівного саду», і кожний варіант унікальний, як і люди, що так по-різному поєднують кольори! Ось так, наприклад, бачить свій садочок одна з моїх подруг (давно і надійно підсаджена мною на цю розмальовку)))):



До речі, трішки «погугливши» по цій темі, я навіть знайшла кілька відповідних фотографій з мого блогу, причому одна з них – на сайті «Старого лева»! Зовсім скоро видавництво обіцяє порадувати нас новою антистрес-книгою – «Зачарованим садом». Чекаю з нетерпінням!

Котика і квіти у вазонах малювала теж я ))
А до дня Валентина «Старий лев» оголосив цікавий конкурс (подробиці – тут). Я вже надіслала їм фото свого сердечка:



Ех, бачу, що пора вже заводити окрему «розмальовочну» мітку в блозі! Так і зроблю, бо відчуваю, що це ще далеко не останній мій «кольоровий» допис )) Міцних нам усім нервів і поменше приводів для хвилювань!

10 комментариев:

  1. Я теж придбала розмальовку за Вашою порадою. Розмальовувати ніяк не наважусь. Але, подивившись цю сторінку, мабуть знайду нарешті час та сміливість і розпочну вирощувати свій "Чарівний сад"

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Обов'язково розпочніть! Азарт прийде в процесі, і побачите, що ваша фантазія вас ще здивує )))

      Удалить
  2. Дуже цікаво і красиво!
    Нічого про цю розмальовку не знаю, але Твої барвисті картинки подобаються.

    ОтветитьУдалить
  3. Я вже давно придбала, подарувала, знову без неї:-)))
    Кльово виходить в тебе, Віта! Я вже за твої роботи проголосувала

    ОтветитьУдалить
  4. Я мало не плачу, яка краса виходить!
    Ось буквальна на минулому тиждні побачила у знайомої таку книжечку, подумала, що поки не буду купувати, є вишивальна робота, та і викладаю картинку камінцями... ААА, а тут побачила ТАКУ красу і собі прямо зараз захотілось!!! Скажіть, а чим саме Ви малюєте?
    Все, пішла на сайт видавництва, буду роздивлятись, яку книжечку купувати буду... ех...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Давай на "ти"!
      Малюю олівцями фірми «Marco» - вони мені найбільше подобаються. І дякую за комплімент )

      Удалить
    2. Давай на "ти")))
      З цього приводу у мене був прикол з чоловіком))
      Приїжджаю тоді ж додому, розповідаю йому, що бачила такую круту розмальовку, він, бідний, слухав-слухав і каже: "То скільки на цей раз грошей з карти знімати?")))) Я мало не впала! От що значить чоловік вишивальниці - з півслова все зрозумів)))))

      Удалить
    3. Думаю, що це вже не просто чоловік вишивальниці, а чоловік творчої жінки (без обмежень у видах творчості). Мій вже тоже в курсі )

      Удалить