Страницы

пятница, 13 декабря 2013 г.

Про мильну радість і маленький ювілей


Ось і настав день «Х» - моєму блогу виповнилося рівно 100 днів! За цей час я багато чому навчилася і, головне – знайшла нових друзів, з якими мені цікаво спілкуватися. У зв’язку з такою визначною подією я вирішила спробувати організувати невеличкий розіграш, або, як прийнято казати у блогосфері – «цукерочку». Роблю я це вперше, тому не судіть строго, якщо щось не так ))
Отже, умови прості:
1.      Розіграш проводиться серед моїх ПЧ – приєднуйтесь!
2.      Для участі розмістіть у себе в блозі банер (дивіться нижче) із посиланням на цей допис і відпишіться в коментарях, де і присвойте собі порядковий номер (не хотіла я зв’язуватися з тим містером Лінкі)))
Ось і все, тепер вам залишається тільки почекати до 1 січня, бо саме в перший день Нового Року я і хочу розіграти подаруночок – хай для когось із вас він стане новорічним сюрпризом під ялинку )) І ще одна важлива деталь: бандерольку відправлю як по Україні, так і в країни близького зарубіжжя, тому запрошую до участі в грі всіх бажаючих!
 ----------
Вот и наступил день «Х» - моему блогу исполнилось 100 дней! За это время я много чему научилась и, главное – нашла новых друзей, с которыми мне интересно общаться. В связи с таким значимым событием я решила попробовать организовать небольшой розыгрыш, или, как принято говорить в блогосфере – «конфетку». Делаю я это впервые, поэтому не судите строго, если что-то не так ))
Итак, условия простые:
1.      Розыгрыш проводится среди моих ПЧ – присоединяйтесь!
2.   Для участия разместите у себя в блоге баннер (смотрите ниже) со ссылкой на этот пост и отпишитесь в комментариях, где и присвойте себе порядковый номер (не хотела я связываться с этим мистером Линки)))
Вот и все, теперь вам остается только подожать до 1 января, потому что именно в первый день Нового Года я и хочу разыграть подарочек – пусть для кого-то из вас он станет новогодним сюрпризом под елку )) И еще одна важная деталь: бандерольку отправлю как по Украине, так и в страны ближнего зарубежья, поэтому приглашаю к участию в игре всех желающих!


І тепер, нарешті, про головне – мій сюрприз! Я довго думала, чим би вас здивувати, а тоді вирішила, що для такої мети чудово підійде новорічний набір натурального мила, який спеціально для розіграшу виготовила моя хороша знайома Оксана. До речі, дуже талановита дівчина – всі фотографії в цьому дописі теж зроблені нею. Можете зазирнути до неї на сайт, де є більше інформації про її мильне захоплення. Подивіться, яка краса – правда, відразу хочеться влаштувати собі домашній спа-салон?
----------
И теперь, наконец, о главном – моем сюрпризе! Я долго думала, чем бы вас удивить, а тогда решила, что для такой цели прекрасно подойдет новогодний набор натурального мыла, который специально для розыгрыша изготовила моя хорошая знакомая Оксана. Кстати, очень талантливая девушка – все фотографии в этом посте тоже сделаны ею. Можете заглянуть на ее сайт, где есть больше информации о ее мыльном увлечении. Посмотрите, какая красота – правда, сразу хочется устроить себе домашний спа-салон?
  


Про корисність натурального мила, думаю, розповідати не потрібно – це знають усі. Природні складники, найякісніші рослинні основи і чудові аромати створять вам хороший настрій і подарують гладеньку шкіру (перевірено на собі!) До речі, мило у вигляді ялиночки з набору, що розігрується, пахне мандаринкою, сніговичок – шоколадом, а сніжинка – жувачкою. І все це запаковано в красиву новорічну коробочку, в якій на вас буде очікувати ще і малесенький сюрпризик особисто від мене! Удачі!
----------

О полезности натурального мыла, думаю, рассказывать не надо – это знают все. Природные составляющие, самые качественные растительные основы и чудесные ароматы создадут вам хорошее настроение и подарят гладкую кожу (проверено на себе!) Кстати, мыло в виде елочки из набора, который разыгрывается, пахнет мандаринкой, снеговик – шоколадом, а снежинка – жевачкой! И все это запаковано в красивую новогоднюю коробочку, в которой вас будет ожидать еще и маленький сюрпризик лично от меня! Удачи!



17 комментариев:

  1. Віта, привіт!
    Вітаю з першим блогоювілеєм!
    Розвитку, задоволення від всього і багато часу, щоб віртуальність не заважала реальності!
    У Тебе блог дуже приємний, Твоя безпосередня заслуга!
    Цукерочками не хворію, з лотереєю не дружу. Тому мабуть не приєднаюся, але дякую за пропозицію!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Жаль, що ти не приєдналася - ти одна з моїх найактивніших читачок, і я би хотіла, щоб в тебе була можливість отримати від мене подарунок. Але все рівно дякую за гарні слова!

      Удалить
  2. Привіт! Мої вітання, Назарія! Нехай таких "соточок" ще буде величезна кількість! Даруй людям лише приємні враження! Отримуй від читачів миті радості:-)
    Не заради подарунку, а на згадку про вірутальне спілкування, приємне знайомство та чудові хвилини в гостях у тебе, приєднуюсь до такої чудової, майже різдвяної задумки:-)
    Хоть десь буду номером 1:-)

    ОтветитьУдалить
  3. Віта, вітаю!!! А у мене для тебе маленький подарунок - http://dinell-bardo.blogspot.com/
    До цукерочки завтра приєднаюсь!!! Бо сьогодні вже оченята болять в екран дивитися :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую! Якщо ти про нагороду, то я дуже вдячна - чудовий подарунок на 100 днів блогу ))) Скоро підготую відповідний пост!

      Удалить
  4. Sto lat, sto lat, (а не тільки 100 днів)
    Niech żyje, żyje nam - блог Назарії-Вітусі!
    Sto lat, sto lat,
    Niech żyje, żyje nam - Калейдоскоп хороших вражень!
    Jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam,
    Niech żyje nam!!!!!!!!!
    Вітаю! І дякую за знайомство! ))))))))))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ух ти, польською мене ще не вітали! Дзенькую!

      Удалить
  5. А мне можно в вашу теплую компанию!

    ОтветитьУдалить
  6. Конечно, можно! Осталось только стать моим ПЧ!

    ОтветитьУдалить