Страницы

четверг, 23 февраля 2017 г.

Bird in a Cage

Усім вже хочеться весни… Пташки ще несміливо, але потрошки починають співати на деревах, буквально через кілька тижнів зявляться перші бруньки, а після цього настрій вже сам собою злетить на позначку «Все супер»! З нетерпінням чекаю першого весняного тепла, а поки що можна й повишивати, правда?   


Тема пташок і красивих декоративних кліток дуже популярна у вишивці – варіацій подібних схем в інтернеті можна знайти багатенько. А я придумала свою! І залишила клітку відкритою, щоб її перната бранка могла в будь-який момент полетіти на волю, до друзів )


Кольори обирала такі, щоб приємно було вишивати – ми ж усі після зими чекаємо позитиву! Вишився сюжет дуже легко і швидко: вийшла така собі швидкоплинна, але дуже ефективна рукодільна медитація. А коли ще відпочивати, як не за улюбленим заняттям?



Взагалі, я вже давно помітила, що реалізація себе у творчості дуже допомагає жінкам боротися зі стресами і почувати себе щасливими. І нехай наші роботи не стануть відомими на весь світ, але якусь частинку радості вони нам таки подарують! Так що творіть із задоволенням, і гарної вам весни!


2 комментария:

  1. Весни хочеться дуже! Дефіцит сонця зовсім залишає мене без енергії.
    Пташки які яскраві! Думаю, вони підженуть прибуття весни)))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Так, без сонечка ми всі якісь не такі ))) Дуже чекаю весни!

      Удалить