Страницы

воскресенье, 17 мая 2015 г.

Для сонячного настрою!


Я, мабуть, не перша і далеко не остання, хто перебуває в справжньому захваті від краси квітучих навесні плантацій ріпака! Рослина, здавалось би, простенька і без претензій на розкіш, але це якщо розглядати окремо взяту гілочку. А ось якщо ви їдете в авто, а у вікні – яскраво-жовті безкраї поля, що так красиво контрастують із синім небом, зеленими лісами і чорною ріллею, то стає зрозумілим ваше бажання тут же забути, куди і навіщо ви їдете, зупинити шофера (який, у моєму випадку, вже давно до такого звик), вийти з машини з камерою в руках і фотографувати, фотографувати, фотографувати… Одним словом, естети мене зрозуміють )))


Отже, день був сонячним, настрій також, тому й фотографії вийшли відповідними – насолоджуйтесь!




Чим не прапор України?

Гарних вам вихідних!

6 комментариев:

  1. Дуже гарно.. І таке воно все рідненьке, як його не любити.. :)

    ОтветитьУдалить
  2. Фото божествено чудові!
    Настрій твій передається на відстані!
    Яке все миле! рідне!
    Дійсно, лише у нас може бути така краса!
    Твій "прапор" заберу на виставку у бібліотеці, дозволиш?:-)
    О! Дякую за мою одну із найлюбленіших пісень!)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Таня! Звичайно, бери "прапор" )) А пісня - і моя улюблена, до того ж вона дуже вдало підійшла в якості саундтреку до цього дня!

      Удалить
  3. Класні фото! також люблю спостерігати за такими яскравими полями, шкода що вийти і пофотографувати не завжди вдається!:))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Підказую дієвий спосіб: сидиш і зітхаєш, сумно дивлячись у вікно, поглажуєш рукою фотоапарат і примовляєш: "Так гарно... Шкода що ми поспішаємо...Ех..." На другій хвилині шофер здається )))

      Удалить