Страницы

среда, 4 июня 2014 г.

Зустрічаємо літо!


Ось і настало довгожданне літо! Погода, щоправда, не радує, але то нічого – вірю, що скоро буде по-справжньому тепло )) А поки що поділюся з вами враженнями від одного з наших сімейних вихідних, який ми недавно провели у заміському закладі під колоритною назвою «Стара підкова».

Якщо чесно, я навіть не знаю, як правильно назвати це місце, адже воно дуже багатофункціональне: тут є і клуб верхової їзди, і невеличкий звіринець, і банька; недавно відкрили ще й мотель. А для «дітей асфальту» (таких як ми), спраглих до зелені і свіжого повітря, «Стара підкова» дає можливість арендувати альтанки зі всім необхідним для пікніку на природі. Що ми із задоволенням і зробили!




Умови тут дійсно непогані – є все, що потрібно для смаження шашликів, багато гамаків для «розслабухи», гойдалки для дітей і майданчик для спортивних ігор.



Навкруги чисто і прибрано, а любителі всіляких цікавинок (це я про себе говорю) зустрінуть тут багато різних штучок, які привертають увагу. Мені сподобався «Циганський барометр» і запорожець із клумбою, а також привіт із минулого – допотопний телефон.



Мої малі відривались, як могли: і падали з гамака, і годували тваринок, і грали в футбол (Назарчик грав, Даринка заважала). До речі, користуючись нагодою і великою кількістю дитячих фотографій, з цим дописом беру участь у фотогрі від Юлі Лисульки «Куда уходит детство».





Загалом, день ми провели дуже весело, навіть невеличкий дощик не зміг цьому завадити. Я навіть згадала молодість і трохи побренькала на гітарі ))) Треба частіше влаштовувати собі такі пікнічки! Теплого вам літа!


10 комментариев:

  1. Чудова прогулянка за місто:-) Чого ми часто забуваємо про такі можливості? Візьміть за правило вибиратися на природу хоча б 2 р на місяць:-)
    Так, цікавинок - лазити не облазити:-) Барон.метр - це просто унікально:-)

    ОтветитьУдалить
  2. Забула ще:-) Бажаю вдачі у конкурсі!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую! До речі, я і не звернула уваги, що правильно буде саме "Барон.метр", а ти уважніша ))

      Удалить
    2. Я цей барон.метр хвилин 10 з різних боків роздивлялася:-) То мала побачити:-)

      Удалить
  3. Віта, хочу туди!!!! Так гарно розповіла про відпочинкову базу! Мені саме такого не встачає. Щоб і дити гарно погрались і я відпочила
    Вже погуглила, що то у Кутківцях. Мабуть, дуже гарно там! По-доброму, завидую :-)
    Дякую, що приєдалася до фотоги! ;-)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Приїжджай в Тернопіль - і на базі побуваєш, і зустрінемось, нарешті!

      Удалить
  4. Так гарно в Тернополі! І Ваші дітки дуже гарні! А скільки років Даринкі і Назару? :) у мене є дві сестрички і я дуже люблю маленьких діток! :)

    ОтветитьУдалить
  5. В мене одній сестричці 8 :))) а іншій -чотири місяця :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ну, то тобі не сумно вдома ) Будеш мати гарну практику на майбутнє!

      Удалить