Страницы

четверг, 22 мая 2014 г.

Львів то є Львів!


Звершилося! Нарешті моє давнє бажання знову побувати у чудовому місті Лева стало реальністю – як водиться, спонтанно і неочікувано, але дуже вдало! Ну що я можу сказати: Львів то є Львів, бейбі )))



Старовинне багатогранне місто, насичене безліччю архітектурних пам’яток, ароматами п’янкої кави і неймовірними історіями буквально про кожен камінчик знаменитої львівської бруківки зачаровує щоразу по-новому, але так заманливо! Потрапивши сюди, ви встигнете і зачудуватися різноманіттю міських цікавинок, що визирають звідусіль, і помилуватися ошатними заквітчаними балкончиками, на яких так і хочеться постояти, і насолодитися приязністю місцевого люду. Не можу не згадати і про свою улюблену міську тему – ліхтарі, але про них напишу у наступному дописі.






До речі, про балкончики: деякі з них реально майже падають на голову, такі вони старі, але в цьому, мабуть, теж полягає шарм старовинного міста )))




Зачарували мене також і місцеві дворики – старі і сучасні, але такі незвичайні! Цікаво, що за люди там живуть…



А львівські кав’ярні – це взагалі окрема пісня: компактні, оригінально оформлені, зі смачною кухнею…  М-м-м, хочу туди ще!



Львів – місцина з характером, але з дуже приємним, в ньому так і відчувається присмак шляхетності та інтелігентності, і це не може не підкуповувати ))) Мені здається, що якби це місто якимось чином уособилось в людину, то я би легко з нею порозумілася.



Ось так, живучи в не менш чудовому Тернополі, я щиро зізнаюся в коханні величному і загадковому місту Львову! Приємні спогади про мандрівку туди залишаю в найзатишніших куточках своєї душі, і з нетерпінням чекаю наступної зустрічі…

14 комментариев:

  1. очень красивый город. Архитектура, дворики, балконы- все это вдохновляет на творчество, хочется рассмотреть все.
    Спасибо за прогулку.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. На здоровье! Сама "прогулялась" с большим удовольствием!

      Удалить
  2. Перший раз я потрапила до Львова 10 років тому... і закохалась!!! та так закохалась, що картала себе за те що люблю його більш за рідне місто… мені здається що і зараз (хоча я там не була років 3-4) я кохаю його найбільш у світі… він чарівний, і це зрозуміти можливо лише прогулюючись по його вулицях, смакуючи каву, спостерігаючи за перехожими!!! як я за ним сумую…

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Прекрасно тебе розумію ))) Львів чудовий!

      Удалить
  3. Знаю, что архитектура города просто бесподобна - фотографии это только подтверждают. А милые дворики так напомнили дворики любимой Одессы...
    Все красиво и спокойно, главное, чтобы такое спокойствие было во всей стране...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Одессу, кстати, я тоже очень люблю, хотя и была там всего раз. А спокойствие в стране, надеюсь, скоро воцарится - мы все этого очень хотим.

      Удалить
  4. Віка, дуже гарно! Твої фото передали дух цього чарівного міста. Захотілось знову побувати у Львові...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Привіт! Дякую, приємно! ))) Заходь в гості, буде ще багато цікавого!

      Удалить
  5. Город очень творческий, мне так кажется. Архитектура, интересные улочки, яркость и живость красок, мне определено нравятся эти снимки.
    Хорошего дня!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ты права - город творческий и необыкновенный! И тебе позитива! )

      Удалить
  6. Минулого року син поступив у Львівський універ...ми провели там майже місяць і...отримали кохання на все житття:-) Навіть багатіємо думкою переїхати туди:-)
    Віта, твої слова: "Мені здається, що якби це місто якимось чином уособилось в людину, то я би легко з нею порозумілася" - влучно, в саме серце... Дивлюся на твої фото - стільки знайомого:-) десь і в мене лежить купа світлин....Ти задала мені тон! мабуть, потрібно і самій щось таке виставити у блог:-)

    вітаю з чудовим придбанням - гарними враженнями!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Обов'язково поділися і своїми враженнями - порівняємо! )

      Удалить
  7. Віта, дуже рада за Тебе, що Ти змогла вирватися на прогулянку по Львову! Чудово, коли мрії та плани втілюються!
    Львів прекрасний в цілому і в деталях! І Твої фото суперово це відображають!
    Особливо сподобались: друге фото, середній колаж з балконами і другий колаж з кав'ярень

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Юля! Друге фото і моє найулюбленіше, дуже вдало вийшло )

      Удалить