Страницы

воскресенье, 22 мая 2016 г.

Кольоровий настрій

Щось давненько я не хвалилася своїми розмальовочними успіхами, а вони, між тим, присутні!


По-перше, я (під виглядом подарунка для Назарчика) поповнила колекцію антистрес-розмальовок останнім виданням від Джоани Басфорд «Загублений океан», так що в нас тепер аж дві чудові книжки для творчості! Чесно кажучи, навіть не знаю, хто більше тішився покупці – я чи Назар.


Все-таки в команді творців цих розмальовок працюють справжні психологи, які знають, що мамам інколи помалювати потрібно навіть більше, ніж їхнім дітям. І якщо вже бути чесними до кінця, то порозмальовувати час-від-часу (дуже рідко, але все ж таки) полюбляють і тати, з чого випливає пункт два: я присадила на розмальовки всю сім’ю ))    
Ну а тепер показую наші кольорові експерименти. Спочатку «Чарівний сад»:




Як ви розумієте, в загальному розмальовочному угарі довелося пожертвувати кількома сторінками заради розвитку творчих здібностей не тільки Назара, а й Даринки:


Ну а це «художества» мого чоловіка – татам теж потрібно розслаблятися. І не смійтеся, що дорослий мужчина вибрав і підписав свою сторінку в книжці і нікому не дозволяє там розмальовувати. Хоча, як тільки це було оголошено, Даринці терміново стало потрібно помудзьгати олівцями саме там ))


А це вже наші з Назарчиком ще не закінчені кольорові експерименти в «Загубленому океані». Спочатку мої:





А тепер Назарчикові:




Ну що тут ще додати? Розмальовуйте, і буде вам щастя!  

6 комментариев:

  1. О, як гарно. Я купила своїй малій і сама пробувала. Чесно, для мене це зовсім не антистрес, а якраз навпаки. Я дратуюсь чогось. Неправильна я?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Просто в кожного свої методи для релаксу. Комусь треба просто погуляти, а комусь - перемкнути думки на щось дрібне, кольорове і скрупульозне )

      Удалить
  2. а я закинула.. вже рік минув. катастрофічно нема часу вже на таке

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. З часом у всіх проблеми - мені теж його завжди не вистачає ) І в мене теж розмальовка довго лежала, поки не докупилася нова. А тут вже гріх не порозмальовувати!

      Удалить
  3. Я розмальовую по вечорах, коли вже не повишиваєш, а от розмалювати щось - залюбки))) Така собі відпочивалочка, чи зміна напрямів))) Мені перепала ще одна книжечка, наша, українська, вперше перемогла у змаганні і ось маю! Ці розмальовки просто незамінні якісь, коли потрібно напругу зняти))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ага, повністю згідна - напругу знімають класно!

      Удалить