Страницы

среда, 24 февраля 2016 г.

Роздуми про творчість і рукодільний розіграш!

Час летить дуже швидко, особливо для тих, хто щоденно зайнятий по самі вуха ))) Але я нікуди не пропадаю, тому вирішила трішки нагадати про себе.


Цікаво, що коли я тільки починала вести свій блог (і він був моїм єдиним проектом), то готувала дописи по кілька разів на тиждень, а тепер сама помічаю, що написати щось новеньке вдається всього разів зо два на місяць. І це зовсім не тому, що немає чим поділитися – навпаки, пишу я багато, особливо на рукодільну тематику, просто публікується все це на іншому інтернет-майданчику. Кому цікаво – заходьте на портал «Діана клуб», там майже всі статті – мої.


Найсмішніше те, що постійно працюючи в творчій сфері і щоденно надихаючись просто безмежною кількістю найрізноманітніших вишитих, плетених, валяних, гачкованих та інших чудових хенд-мейд шедеврів, я просто фізично не маю часу для втілення власних ідей! А ідеї ж є, з’являються регулярно… Мабуть, доведеться їм поки що трішки зачекати. Записувати, чи що? ))


А поки мої задумки «дозрівають» до реалізації, я фотографую чужі витвори мистецтва і просто художньо-рукодільні композиції для Оранжевої книги, яка закриває Золоту колекцію. Власне, всі фото з даного допису готувалися для цього випуску – так би мовити, привідкриваю завісу таємниці )


Сподіваюсь, що з приходом весни, коли гарна погода буде дозволяти більше подорожувати і фотографувати навколишню красу, і новин у блозі буде більше! А поки що не можу не поділитися з вами можливістю створити собі свято і виграти один з трьох Подарункових сертифікатів на покупки в інтернет-магазині «Діана плюс». Всі умови детально розписані за цим посиланням, тому підписуйтесь, беріть участь і вигравайте!



Всім успіху і гарного настрою!  

4 комментария:

  1. Відчутно, що писала у піднесеному настрої!
    Робота у видавництві, хоч і забирає багато часу, мабуть ще й окриляє Твою Творчу натуру ;)

    ОтветитьУдалить
  2. А я дуже заздрю (по-доброму, звичайно), хто працює у ось такій улюбленій сфері... Я от 8 годин з дня витрачаю на офісну працю(( Хоча не можу сказати, що вона мені не подобається... А потім приходиш додому, щось робиш, їси, прибираєш... а потім сідаєш за вишивання-в"язання-читання і т.д... І так того часу на надихаючі моменти мало, що ай.... Ех... Як там хтось казав? - Займись улюбленою справою і тобі не потрібно буде жодного дня працювати....

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Я теж раніше працювала по 8 годин в офісі, тому дуже добре тебе розумію )))

      Удалить