Страницы

суббота, 5 сентября 2015 г.

Happy Birthday номер два!

Час летить дуже швидко (аж самій не віриться), тож сьогодні я вітаю свій блог із другим днем народження! Що змінилося за ці два роки? Я багато чого дізналася і навчилася, знайшла немало однодумців у найрізноманітніших сферах і, на мою велику радість, не втратила натхнення до ведення своєї особистої скарбнички думок! А ще про мене інколи пишуть інші блогери, як от, наприклад, Надія Качуровська в «Тернопільській БібліоМишці» - приємно дізнатися, що моя писанина (хоч і на найрізноманітніші теми, як видно по колажу) подобається людям!


На завершення допису хочу подякувати своїм постійним прихильникам – урочисто обіцяю й надалі ділитися з вами хорошими враженнями! Усім бажаю гарного настрою і теплої осені!

12 комментариев:

  1. Вітаю! Успіху та процвітання тобі та твоєму блогу :)

    ОтветитьУдалить
  2. Файно як!!! Вітаю з річницею!
    Блогу процвітання, цікавих статтей, а автору креативу та багато читачів! ;-)

    ОтветитьУдалить
  3. Вітаю з черговою річницею! Так тримати!!!!

    ОтветитьУдалить
  4. Вітуля, наша ти радість! Горжуся, що знайома з тобою особисто...приємно, що ти такая сонячна людина... Процвітання твоєму блогу і ніколи не кидай цієї справи: ти потрібна людям! памятай це!
    ... Тільки трохи звільнюся - чекай на подарунок річниці блогу:-)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ой, дякую, за такі слова - дуже приємно! Чекаю-чекаю - дуже цікаве й твоє бачення нашої зустрічі в Тернополі )))

      Удалить
  5. Вікторія, вітаю з ДН! бажаю надхнення, енергії та побільше вільного часу для творчості ,) блог чудовий: цікавий, інформаційний і дуже гарний ,)

    ОтветитьУдалить
  6. Віта!, дуже приємно, що ви мене згадали в своєму дописі. Тішуся, що познайомилася з вами і вашим блогом. Вітаю вас з роковинами. Знаю, що для кожного блогера це значна подія. Натхнення великого вам бажаю!

    ОтветитьУдалить