Страницы

среда, 10 декабря 2014 г.

Трішки літа посеред зими )

Так-так, літа – з його яскравим, насиченим і життєдайним зеленим кольором! Саме цьому відтінку присвячена друга книга під моєю редакцією, в якій зібрані салатові, смарагдові, фісташкові, хвойні, малахітові… коротше вишивки у всій розкішній палітрі зеленої барви! (Поки готувала книгу до друку, то дізналася про величезну кількість назв відтінків зеленого кольору – є навіть «шартрез», уявляєте?)


Не те, щоб я хвалилася, але книга вийшла дуже теплою і яскравою, аж хочеться узяти її в руки )) Мабуть, це все чари глибокого зеленого кольору її обкладинки )
Дякую чудовим майстриням, завдяки яким вдалося відібрати справді цікавий матеріал – одну з них, ви, мабуть, знаєте: це талановита рукодільниця і блогерша Оля Сковронська. До речі, користуючись нагодою, запрошую до співпраці всіх бажаючих!  
Знайшлося місце в книзі і для моєї вишитої закладочки – як-не-як, я теж трохи вишивальниця )))


Сподіваюсь, вам сподобаються і відібрані для цього випуску прекрасні рукотвори, і вишивальні історії, з ними пов’язані, тож приємного вам читання! А я не зупиняюсь на досягнутому – сподіваюсь скоро похвалитися наступною, «Чорною» книгою ))



24 комментария:

  1. ВІтаю!!! сподіваюсь скоро потримати її в руках- це для мене дуже хвилюючий момент!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Чудово тебе розумію - скоро вже будеш тішитися! До речі, я тебе теж вітаю - з перемогою у розіграші від Олени і виграшем ще однієї вишивальної книги!

      Удалить
  2. Підкажіть , будь ласка, де можна придбати ваші книги. Наразі маю перші дві, і дуже хочу придбати наступні.
    Дякую.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Є у рукодільних магазинах, в точках продажу преси, можна замовити також пересилку поштою. Пишіть на адресу vitka-k@ukr.net

      Удалить
  3. Так хочеться все гарненько порозглядати.....Дякую Вікуся, що дала можливість показати свою роботу. Бажаю натхнення і гарних ідей для наступних книжечок!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А я й не знала, що ви теж в блогосвіті обертаєтесь, тому й не згадувала про вас у дописі ))) Дякую вам за гарні вишиті вироби, які гідні бути показаними в будь-якій книжці!

      Удалить
  4. Симпатяга! И книга тоже )) Успехов в дальнейшем!

    ОтветитьУдалить
  5. Вітаю!думаю книга не менш прекрасна ніж попередня! і твоя закладинка чудова! натхнення тобі в падальшій роботі!:)

    ОтветитьУдалить
  6. Скільки тримаю пост Твій відкритим, все ніяк не напишу :-))
    Віта, дуже рада, що Ти займаєшся такою чудовою справою. Книжки виходять суперові!
    Ти на фото - прямо сяєш! :-)
    Бажаю подальших успіхів!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Юля! Сяю, бо приємно тримати в руках результат своєї праці! )))))))

      Удалить
  7. Назарія, доброго вечора! Такі книги чудові!
    В мене є коричневий та фіолетовий, а от книг із зеленими і червоними (я правильно зрозумила, що у Вас на поличці стоїть червона книжечка? :) ) кольорами немає, Але я їх дуже хочу. Підкажіть, будь ласка, де їх можна придбати. Якщо у Вас можна купити, то із задоволенням придбала б :) Дякую :)

    ОтветитьУдалить
  8. Привіт, Олено, приємно познайомитись! Так, ви зрозуміли все правильно - позаду мене на поличці є і червоні книжки )) Напишіть мені, будь-ласка, на пошту: vitka-k@ukr.net

    ОтветитьУдалить
  9. Вітаю з чудовою книгою! Ти молодчина!

    ОтветитьУдалить
  10. Завітала сюди після Вашого коментаря до мого допису і неймовірно зраділа, що тепер познайомлюсь з одним із авторів цієї серії!! Маю перші книги і теж мрію про червону та зелену, але в нас їх не придбати, а в інтернеті не можу знайти... може підкажете, як і де можна придбати через інтернет?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Можу допомогти) Напишіть мені на пошту vitka-k@ukr.net

      Удалить