Страницы

четверг, 25 декабря 2014 г.

День під знаком подарунків!

Життя нечасто балує нас щасливими днями, коли все вдається якнайкращим чином і навіть збуваються маленькі мрії, але саме такий чудовий день нещодавно був у мене! А так як було це відразу після Миколая, то я схильна думати, що була чемна і заслужила собі таке маленьке свято! ))
Отже, із самого ранку на мене чекав приємний сюрприз – надійшов лист від Юлі, яка нещодавно влаштовувала розіграш своїх авторських листівок. Перший раз в житті я виграла! Було дуже приємно отримати набір чудових листівочок, одна з яких була підписана особисто для мене – а я вже й забула, як миттєво піднімає настрій не електронне, а справжнє, написане від руки щире привітання!


Листівки неймовірні, а найбільш затишною і такою чисто «моєю» я вважаю ось цю:


Книжечка, гарна погода і затишний куточок у саду – що може бути краще? Юля, велике дякую за чудовий подарунок!
Я не дуже вірю в знаки, але коли ранок розпочався з такої приємності, то чомусь упевнилась, що і надалі все буде складатися якнайкраще для мене. В цей же день я мала дізнатися одну важливу для мене інформацію особистого характеру, і, на щастя, вона виявилась позитивною! Наступним сюрпризом стали несподівані Миколайчики – маленькі і великі подарунки, на які я навіть не чекала! За це особливо дякую своєму чоловікові ))
А ще я порадувала сама себе – придбала класні олівці «Marco» для своєї улюбленої «дорослої» розмальовки. До речі, всім раджу саме цього виробника – олівці дуже м’які, а кольори яскраві і гарно розтушовуються. Творчі експерименти продовжувались до пізньої ночі! Ніколи не думала, що буду так захоплюватися розмальовуванням ))  



День пройшов насичено і цікаво, а ввечері ще й прийшли гості, з якими ми бачимось не так вже й часто, тож емоції були надзвичайно піднесені. Дякую Богу за такі приємні моменти в житті, а вам бажаю того самого!

P.S. Тепер, мабуть, треба знову бути чемною цілий рік, але воно того варте!

8 комментариев:

  1. :-) Щиро рада за тебе, чемна дівчинка:-)
    Хай все у тебе в житті складається якнайкраще!

    ОтветитьУдалить
  2. Віка, ще раз поздоровляю!
    Бажаю більше щасливих яскравих днів!
    А олівці такі :) знаю- дивовижні!

    ОтветитьУдалить
  3. У мене теж такі олівці:))))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Класно малюють - недарма вони такі популярні ))

      Удалить
  4. Чудесные :) Пусть и с опозданием, но поздравляю, Вика :)
    Натолкнуло меня на мысль, что я давно хотела проверить, как и где здесь у нас можно распечатать открытки...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо! Идея собственных авторских открыток и у меня давно витает в голове, только руки никак не дойдут ))) Пока наслаждаюсь подаренными - очень теплые и добрые картинки, еще раз спасибо Юле!

      Удалить