Страницы

воскресенье, 16 ноября 2014 г.

Про Інтернет і реально-віртуальну дружбу

От хай би хто і що там не говорив про те, що Інтернет – це справжнє зло, яке поглинає час і краде спілкування «вживу», я, все-таки, не погоджуся. Ні, на рахунок того, що години, проведені у нетрях світової павутини, злітають дуже швидко, я не заперечую, але ж є і величезні плюси!

От наприклад, чи змогла б я, сидячи в декреті, так кардинально змінити свою діяльність, якби не можливість працювати віддалено, яку надав мені Інтернет? Мабуть, що ні.   
Чи так вже легко людям без Інтернету було би знаходити однодумців і спілкуватися по інтересам? Ні.
І це не кажучи вже про те, що Інтернет – це найдоступніша Всесвітня Енциклопедія, у якій знайдеться відповідь на будь-яке запитання! Не раз і не два я посеред глупої ночі шукала в своєму комп’ютері способи зупинити кашель в дитини чи щось подібне – у вас, мабуть, теж таке було))
А віртуальна дружба, яка цілком здатна перерости в реальне приємне спілкування? Та завдяки блогу і соцмережам я познайомилася з величезною кількістю цікавих, творчих і креативних дівчат, які значно допомагають в роботі, надихають і просто є чудовими людьми!
Якийсь в мене сьогодні піднесений настрій, аж хочеться когось похвалити! Тому з великим задоволенням згадаю тих блогерш, з якими бачилася в реалі, і які справили на мене надзвичайно хороше враження!  
Перша, з ким я познайомилася, так би мовити, «в натурі», була Юля – активна і весела дівчина-фотограф із цілою купою свіжих геніальних ідей. Юля живе в іншому місті, але періодично приїжджає в Тернопіль, тож ми з нею мали можливість зустрітися. Вже встигли разом попрацювати в кількох блогерських фото-проектах, та і з книгою вона мені значно допомогла. Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю!

Фото Юлі для Червоної книги - моє улюблене!
Дуже приємне враження на мене справили також дві Олі – тернополянки і власниці прекрасних рукодільних блогів: "Cozy Corner" та "Olia''s angel of healing". Ці дівчата – справжні чарівниці, які не втомлюються вигадувати щось нове і цікаве, а також майстерно втілювати свої ідеї в життя! Вони теж дуже допомогли мені з підбором матеріалу для вишивальних книжок, за що їм велике дякую. Продовжуйте творити, у вас це чудово виходить!  

Робота Олі, власниці блогу «Cozy Corner» - ілюстрація до Червоної книги

Робота Олі, власниці блогу «Olias angel of healing» - ілюстрація до Зеленої книги (фото теж її)
Звичайно ж, я продовжую віртуально спілкуватися ще з багатьма творчими і неординарними людьми (за це дякую його величності Інтернету), тож сподіваюся ще не на одне цікаве реальне знайомство із віртуальними подругами.
Ось так, планувала написати про нову книгу Стівена Кінга, а вийшов якийсь суцільний дифірамб ))) Ну що ж, плюс мені до карми!

P.S. А Кінг хай не ображається – про нього буде в наступному дописі ))

12 комментариев:

  1. Як приємно таке читати! Можна навіть якусь спільну зустріч організувати, раз нас так багато

    ОтветитьУдалить
  2. Розумію :) В мене також багато хороших інтернет подруг, а якщо вдається й в реальності познайомитись, це ще прекрасніше :)

    ОтветитьУдалить
  3. о!! заглянула в гості, а тут і про мене згадали)) рада знайомству з Вітою) чекаю вже на зелену книгу, а там і продовження серії) а рукодільні зустрічі- то цікаво, маю вже такий досвід) з тернополянками, правда, не зустрічалась- дуже "далеко" нам їхати треба))))) тому наступного разу- хто хоче попити кави з смачненьким та за цікавими розмовами про рукодільне- я за) і завжди готова

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. От бачиш, частіше треба в гості заходити! Треба буде нам таки організувати щось типу рукодільних посиденьок )) Бажаючі, бачу, є!

      Удалить
  4. Просто чудовий та неймовірно теплий пост! Доказ того, що гарний віртуал переростає в неменш гарний реал....ЦІНУЙТЕ ВАШУ ДРУЖБУ, БО ВИ ТОГО ВАРТІ:-) В мене теж є дві подібні коліжанки - одна зі Львова, інша з Волині. Хочеться частіше зустрічатися із ними, але життя вносить свої корективи.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую за гарні слова ))) А дружбу й справді потрібно цінувати...

      Удалить
  5. Віта, як же я не встигла Тобі тут пару "теплих" написати? ;-)))
    Почитала зразу на телефоні, пам'ятаю. А потім закрутилася і забулося.
    Дякую за приємні слова у мій адрес.
    Рада нашій дружбі та співпраці!

    ОтветитьУдалить
  6. Як там за Фрейдом? "Ми зустрічаємо не випадкового друга, а лиш того, що живе у найшій підсвідомості...."
    Не можу від твого блога відірватися, робота стоїть, а я начитатись не можу))))
    Не лякайся, я не маньяк віртуальний, просто мені дійсно дуже цікаво його читати)))) Вже зафлудила коментарями, а втриматись не можу)))
    Хочеться своє захоплення виказати)))

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Та мені навпаки приємно бачити стільки коментарів )

      Удалить