Страницы

понедельник, 13 октября 2014 г.

Трішки похвалюся )

Вітаю усіх своїх читачів і читачок! Ви вже налаштувалися на осінній ритм? Знаю, що для багатьох із вас цей перехідний період є досить складним, але не впадайте в меланхолію, адже ваш настрій у великій мірі залежить від вас! Я от намагаюся шукати щось хороше навіть у звичайних буднях і, хоч це й не завжди вдається, але спробувати варто.
Назвемо цей допис моєю черговою спробою відволіктися трішки на позитив, тим більше, що причина в мене для цього є )) Знаю, що це нескромно, але хочу похвалитися одним із своїх останніх досягнень: мої фотороботи зайняли друге місце на конкурсі «Краще фото міста», який проводив наш тернопільський журнал «City Life»!


Для конкурсу потрібно було надіслати в редакцію кілька фотографій Тернополя, а у мене, як у місцевого фотографа-любителя, в комп’ютерних архівах таких є аж забагато. Тому  мені не довелось навіть спеціально фотографувати місто – просто відібрала кілька непоганих (на мою думку) фоток і обробила їх в одному стилі. До речі, ці фотографії вже публікувалися в моєму блозі: їх ви могли бачити тут, тут і тут, щоправда, у іншому оформленні. Перемогу здобуло фото із зображенням нашої красивої набережної, хоча особисто мені однаково подобаються всі три фотки.




Для мене голосування у конкурсі завершилося почесним другим місцем і нагородою у вигляді абонементу у спортивний клуб «Каруна», тож протягом всього жовтня я маю повне право відвідувати заняття із фітнесу ))) Якраз вчасно, тому що я давно планувала зайнятися якимось видом спорту – ви ж згідні зі мною, що стати ще красивішою жінці ніколи не завадить? ))
Крім невеличкої матеріальної вигоди (у вигляді зекономлених на придбанні абонементу коштів), участь в конкурсі забезпечила мені ще один бонус – шанс «засвітитися» в нашій місцевій пресі. Роботи переможців були надруковані в журналі, так що я тепер типу «трохи в тємі» ))

А якщо серйозно, то я, звичайно ж, розумію, що моїм фотографіям ще дуже далеко до професійних світлин. Проте, як для пересічного фотолюбителя, результат не такий вже й поганий, правда? Хорошого вам настрою і непересічних успіхів! )

14 комментариев:

  1. Вітаю, гарний результат! фото супер!:)

    ОтветитьУдалить
  2. поздравляю! - достойное фото, отличный подарок!

    ОтветитьУдалить
  3. Віта, дуже красиве фото, достойне перемоги!
    Рада за Тебе! Вітаю! Молодчинка!!!
    Красивий журнал

    ОтветитьУдалить
  4. Дуже рада, що твій талант оцінили! Вітаю і бажаю подальшого поступу!

    ОтветитьУдалить
  5. Доброго вечора! Чи можна використати ваше фото з Тернополем і зробити напр. шкатулку з цим зображенням?.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Напишіть мені на пошту vitka-k@ukr.net, є ідея для взаємовигідної співпраці )

      Удалить