Страницы

понедельник, 27 октября 2014 г.

Дебютую в новій ролі!

Мабуть, ви помітили, що останніми місяцями я приділяла своєму блогу трішки менше (в порівнянні з минулим роком) часу. Це зовсім не пов’язано з втратою натхнення до блоговедення чи фотографування, просто для цього є інше пояснення – я працювала над новим важливим для мене проектом. Не хотіла нічого казати передчасно, але тепер, коли я тримаю в руках реальний результат своєї праці, можу розвіяти інтригу: нещодавно вийшла з друку перша книга під моєю редакцією!
Як я вже колись писала, книги для мене – це святе, письменники – великі люди, а самій бути задіяною у видавничій справі я навіть і не мріяла. Але життя – цікава штука, і деколи навіть бухгалтер з юридичним ухилом може стати справжнім редактором – звичайно, якщо дуже цього захоче ))) Як виявилось, це саме мій випадок, тому сьогодні представляю вам свіжовидану рукодільну книгу під назвою «Червоний» із серії «Українська вишивка. Золота колекція»!


Хоч такий вид творчої діяльності для мене порівняно новий, працювати над книгою мені дуже сподобалося. Ця робота поєднала в собі все те, що я люблю: і вишивку, якою захоплююся давно, і красиві фотографії (в книзі є багато зроблених мною світлин), і, звичайно ж, ліричні тексти, писати які я просто обожнюю! А ще завдяки новій сфері діяльності я познайомилася з багатьма цікавими і приємними людьми, а такі знайомства – це завжди позитив!
Користуючись нагодою (ну прямо оскарівська промова виходить!), хочу також подякувати моїм подругам по блоговеденню, які повірили в мене і багато в чому допомогли: і чудовими вишитими виробами (Оля, Люба), і яскравими фотографіями (Юля). Завітайте до них у блоги, там багато цікавого!
До речі, якщо будете мати бажання похвалитися своїми роботами – звертайтеся, адже до виходу планується ще не одна така книга. Зараз, наприклад, я шукаю вишивки у чорному кольорі. Кому цікаві деталі – ласкаво прошу на мою сторінку у Фейсбуці.
І декілька фотографій з книги:






Дуже сподіваюсь, що моя праця знайде позитивний відгук в серцях читачів, а поки що йду пити шампанське!  

20 комментариев:

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. Вітаю!! треба йти в магазинчик і купувати)

    ОтветитьУдалить
  3. Мої вітання!
    А де ж можна придбати цю красу, якщо не секрет?

    ОтветитьУдалить
  4. Ти справжній молодець! Це велика праця. І дуже тішуся, що маю до книжки стосунок

    ОтветитьУдалить
  5. Вітаю з новою книгою!!!
    Маю ваші перші дві і наразі хочу отримати червону.
    КУди можу звернутись?

    ОтветитьУдалить
  6. Всім велике дякую! Відразу вношу уточнення, що перші дві книги з серії не мої, їх редактором була інша людина. Я почала з Червоної )) А придбати її можна у рукодільних магазинах (точно є в "Золотому Руні"), і на точках продажу преси. Можна буде також замовити на сайті видавництва "Діана плюс".

    ОтветитьУдалить
  7. Віта, вітаю!!! Неха дебют буде вдалим та надихне тебе на нові цікаві проекти!!!

    ОтветитьУдалить
  8. Вітаю з дебютом!!! впевнена книга дуже гарна й цікава! невіриться що і мій дрібнесенький вклад також є!:) кортить вже погортати її. :))

    ОтветитьУдалить
  9. Віточко, ти бачиш, я щось таке відчувала і в минулому пості написала тобі про це! Маєш таку собі провидицю:-)
    Я дуже, дуже рада за тебе! Від душі, від серця вітаю та бажаю подальших шикарних проектів, які дарують насолоду і тобі, і людям:-) Нехай усе задумано обовязково збувається!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, Танюша, дуже приємно! Ти завжди мене найбільше хвалиш )))

      Удалить
  10. Віта, яка ж Ти молодчинка!!! Вітаю Тебе з виходом книги!
    Догадуюсь, що вона надзвичайна! Особливо, як перший схожий досвід!
    Треба би нам удвох випити шампанського за вихід у світ книги!
    Дякую, що написала про мене і що, покликала до співпраці!!!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Тобі дякую за гарні фото - і, ти ж знаєш, моя пропозиція до співпраці залишається в силі ))

      Удалить
  11. Нарешті придбала книгу. Це справді велика праця, і фото, і вірш, і замальовки про кохання, все дуже сподобалось. Вікторія - ти молодець, ще раз вітаю! :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую, дуже приємно, що тобі сподобалося !

      Удалить
  12. ВІтаю! Це справді приємна подія! А я то думаю, чому блог пустує? А тут така поважні і гарна причина!!! Якби була тема про вишите весілне вбрання - радо б допомогла, поділившись своїми роботами ;)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую! А весільне вбрання - досить цікаво...

      Удалить