Страницы

пятница, 5 сентября 2014 г.

Перший день народження…


Сьогодні день народження мого блогу! Так, рівно рік тому я почала вести свій віртуальний щоденник, навіть не знаючи, навіщо в принципі я це роблю і до чого це мене приведе. Але спробувати хотілося, і як результат – сьогодні я святкую перший день народження «Калейдоскопчика»!

Ну і раз вже настала така визначна дата, то в голову самі полізли аналітичні роздуми, які я і вирішила трохи впорядкувати. Отже, позитив від мого блоговедення спостерігається в таких напрямах:
1.       Постійний розвиток креативності і творчого мислення, бо без цього дописи аж ніяк не хочуть писатися ))
2.       Новий притік свіжої інформації буквально звідусіль.
3.       Купа нових цікавих співрозмовників, однодумців, і, не побоюсь цього слова, віртуальних друзів!
4.      Достатньо об’ємна база знань по користуванню платформою Blogspot, що для мене, як для копірайтера і активного користувача всесвітньої мережі, досить корисно.
5.       І просто куточок для душі, де впорядковано і посортовано зберігається мій власний архів думок, фотографій і цікавих моментів з життя, який я інколи люблю переглядати! 

Негативу майже немає, крім, хіба що, періодичного бурчання чоловіка на рахунок того, що «інші жінки ночами сплять, а ти сидиш, щось там пишеш, бла-бла-бла…» Але якби все було ідеально, то і жити було би нецікаво, ви ж згідні зі мною? )))


 Ще помітила одну цікаву річ: завдяки блогу можна відслідкувати, як з плином часу змінюється людина. Ось, наприклад, я: коли заводила свій «Калейдоскопчик», то навіть не уявляла собі його тематики, і дуже хотіла писати в ньому тільки про щось хороше і приємне. На практиці вийшло трохи по-іншому. По-перше, блог вийшов дуже різнобічним – ну не можу я обмежитись тільки книгами, чи фотографуванням, чи рукоділлям і т.п. – мені цікаво ВСЕ! А по-друге – сучасні обставини в країні, на жаль, не сприяють суцільному позитиву, тому проскакують іноді і не дуже веселі пости… Але ігнорувати ситуацію я теж не можу, хоча і стараюся хоча би в блозі відволікатися трішки від невеселих думок. Але в мене сьогодні свято, тому про сумне не буду (тим більше, що все в нас в Україні просто ПОВИННО налагодитись)!


 Горжуся собою, що почавши вести свій блог, я його не кинула на півдорозі, а продовжую знаходити для нього час (хоча це іноді буває дуже складно)! Дякую своїм читачам, які залишаються зі мною і коментують мої дописи – мені це дуже приємно! Тим, що не коментують, теж дякую! )) Обіцяю, що буду і далі вести свою блогосторінку, тому заходьте в гості частіше)))

 І на честь дня народження – кілька святкових фоток із квітами та солодощами. Пригощайтесь!




10 комментариев:

  1. Вітаю «Калейдоскопчика», натхнення вам!:) скоро і моєму блогу рік виповниться!:)

    ОтветитьУдалить
  2. Віта, вітаю Твій "Калейдоскопчик" з Днем народження!
    Люблю заходити до Вас у гості!
    Класний пост і фото!
    Файне діло, виявляється, вести блог! Розвиває креатив і мислення! :-) І стільки гарних знайомств!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Та не кажи - креатив аж зашкалює, а знайомства просто чудові ))) Дякую!

      Удалить
  3. Вітаю з річницею! Процвітання твоєму бложику, і нехай він стане для тебе затишною хатинкою, до якої тобі завжди захочеться повертатися

    ОтветитьУдалить
  4. Вітаю, Віто! Любові, натхнення і нових творчих злетів!

    ОтветитьУдалить