Страницы

пятница, 19 сентября 2014 г.

Знімаю стрес!


Якщо ви цікавитеся книжками і щось чули про нещодавній Львівський Форум видавців, то мали би знати і про останні літературні новинки, які вже є у наших книгарнях. Особисто я навіть мала можливість відвідати форум, але цього року не вийшло – як завжди, купа домашніх справ, Даринка в процесі звикання до садочку, Назарчик завантажений уроками і гуртками, тому вирватися не змогла. Але дещо корисне, нехай і за допомогою інтернету, для себе винесла!




Мова йде про фантастичну антистрес-розмальовку для дорослих, за якою я полювала з першого дня, як про неї почула – «Чарівний сад» Джоанни Басфорд. Дівчата, це щось! Безліч дрібних деталей, вигадливі рослинні візерунки, мікроскопічні комашки і пташки – розмальовуючи все це і уявляючи себе в справжньому затишному садочку, дійсно відволікаєшся від усіх насущних проблем! Раджу всім!



У нас в Тернополі придбати цю розмальовку можна в книгарні «Е» - але поспішайте, бо її дуже розбирають (мабуть всезагальна українська напруженість останніх місяців таки дається взнаки).

Мої улюблені ліхтарики ))

Додавайте яскравих фарб у своє життя, проявляйте приховані творчі здібності, одним словом – креативте! Відчувайте гармонію з собою і світом, І хай ваші нерви завжди будуть в порядку ))

Слава Україні!



9 комментариев:

  1. А я про книжку вже чула :) Вона саме те, що так необхідно зараз!!! Віка, розмальовуй і показуй нам :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А це ідея для нових творчих дописів ))) Може, так і зроблю ))

      Удалить
  2. Ого - яка цікава штукенція - мені про неї розповідали, дякую.
    А я знайшов на форумі чудовий фото-альбом:
    http://www.bihanskyy.in.ua/2014/09/blog-post_87.html

    ОтветитьУдалить
  3. Ти ба!!!!!!! Я навіть не чула про цю книгу!!!!!!!!!!!! Дякую, що повідомила! зараз буду через інет замовляти!

    ОтветитьУдалить
  4. дякую тобі за рекламу- я її купила!!! собі і подрузі! і олівці на 36 кольорів- вже 2-й день знімаю стрес.. справжня арт-терапія)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. А я що казала? Супер-спосіб для релаксу! )))

      Удалить