Страницы

понедельник, 14 апреля 2014 г.

Серветка для Даринки

Весна, як символ оновлення і прагнення до чогось хорошого, потихеньку вступає в свої права. І хоча в моїй країні знову, на жаль, неспокійно, я все-таки сподіваюсь на краще.
Сьогодні продемонструю вам свою вишивку, на яку мене надихнуло велике свято, що наближається – Паска! Справа в тому, що вишитий рушник у мене вже є, а тепер постало питання про тематичну серветочку на кошичок для Даринки, яка віднедавна почала впевнено претендувати на самостійність ))) Тому мені довелося знайти час і згадати свої рукодільні навики. Результат – доволі нескладна у виконанні, але, на мою думку, симпатична серветочка:
  




Схему малюнку вибирала по принципу «щоб просто і швидко» (ділюся нею нижче), від себе додала ще контур – так виглядає більш виразно. Зелений орнамент – з народного українського надбання, теж виловлений в інтернеті. І ще в процесі роботи народилася ідея зробити мережку, яку я успішно і втілила. Ось і все, за три чи чотири вечори серветка була готова!


З фотографіями цього допису також візьму участь у Фотомарафоні «Сезонний настрій» від блогу «…precious memories».


І на завершення додам: я дуже-дуже хочу, щоб справедливість взяла гору над безумством, і щоб велике свято Христового Воскресіння ми святкували зі спокоєм в душі і впевненістю, що будемо щасливо жити на своїй рідній землі. Слава Україні!



8 комментариев: