Страницы

понедельник, 14 сентября 2015 г.

«Дороговкази, радіо та дощ». Презентація

Сьогодні ми з Даринкою мали честь побувати на презентації нової книги від Надійки Гербіш «Дороговкази, радіо та дощ», тож не буду відкладати свої враження у довгий ящик – відразу ділюся з вами! Зустріч відбулася в книгарні «Є», і хоч людей прийшло досить багато, але атмосфера була затишною й комфортною.

суббота, 5 сентября 2015 г.

Happy Birthday номер два!

Час летить дуже швидко (аж самій не віриться), тож сьогодні я вітаю свій блог із другим днем народження! Що змінилося за ці два роки? Я багато чого дізналася і навчилася, знайшла немало однодумців у найрізноманітніших сферах і, на мою велику радість, не втратила натхнення до ведення своєї особистої скарбнички думок! А ще про мене інколи пишуть інші блогери, як от, наприклад, Надія Качуровська в «Тернопільській БібліоМишці» - приємно дізнатися, що моя писанина (хоч і на найрізноманітніші теми, як видно по колажу) подобається людям!


На завершення допису хочу подякувати своїм постійним прихильникам – урочисто обіцяю й надалі ділитися з вами хорошими враженнями! Усім бажаю гарного настрою і теплої осені!