Страницы

четверг, 20 ноября 2014 г.

Стівен Кінг. Містер Мерседес

Як і обіцяла в попередньому пості, ділюся своїми враженнями від нового роману мого улюбленого Стівена Кінга – детективного трилера «Містер Мерседес». Так, я не помилилася – не чергової містичної оповідки із купою страшилок в стилі «Короля жахів», а саме традиційної детективної історії.
Сюжет такий: старий американський коп-пенсіонер, який не може знайти собі місця від нудьги, починає самотужки розплутувати клубок подій, що призвів до кількох смертей невинних людей. В той же час психічно нездоровий злочинець, який все це організував, планує нову криваву вечірку під час великого музичного концерту, де буде багато дітей. Вони навіть ведуть віртуальну переписку, що допомагає колишньому поліцейському натрапити на слід, і в результаті все закінчується добре (не для всіх, звичайно). В романі присутні ще кілька ключових персонажів, описувати яких я не буду, щоб не розкривати інтригу. Скажу тільки, що мені заочно сподобався юний помічник копа Джером і неприємно вразила так звана сім’я вбивці, відомого також як «медовий хлопчик».  
Трохи дивно було не побачити в книзі звичної для Кінга містики, але в цілому роман цікавий. Раджу прочитати, щоб відкрити для себе нову грань цього талановитого письменника ))


воскресенье, 16 ноября 2014 г.

Про Інтернет і реально-віртуальну дружбу

От хай би хто і що там не говорив про те, що Інтернет – це справжнє зло, яке поглинає час і краде спілкування «вживу», я, все-таки, не погоджуся. Ні, на рахунок того, що години, проведені у нетрях світової павутини, злітають дуже швидко, я не заперечую, але ж є і величезні плюси!

суббота, 8 ноября 2014 г.

Думки матеріалізуються, або Нитковий фотомоб

А думки й справді матеріалізуються, головне – правильно задати напрямок! От, наприклад, тільки сьогодні я роздумувала над тим, що б такого цікавенького для вас написати, аж тут відповідь прийшла сама по собі ))) Дякуючи супер-креативній фотолюбительці Юлі та блогу «Кафе Скрапо-Мама», маю нову ідею для допису – беру участь у фотомобі «Нитки».



На суд публіки представляю дві фотографії, які мають свою особливу історію. Я вже розповідала про свої останні літературні досягнення, в яких вдало поєдналася і моя любов до рукоділля, і захоплення фотографуванням, тож повторюватися не буду. Скажу лише, що як для Червоної книги, яка вже вийшла, так і для Зеленої, що готується до друку, повправлятися у знимкуванні різного роду композицій з нитками  мені довелось багатенько ))
Конкретно ці фото до книг не увійшли, але щось подібне там можна буде побачити. А поки що приєднуюсь до цікавого фотомобу – до речі, варто перейти за посиланням на його сторінку, там є багато дійсно красивих фотографій.



Фото із зеленими ниточками і буде брати участь у фотогрі ))
P.S. І ще на рахунок обміну думками: ми з Юлею багато спілкуємось на відповідні теми, адже  вона брала активну участь у підготовці фотоматеріалу до Червоної книги. Тож хто зна, може, в якійсь мірі я і наштовхнула її на ідею «ниткового» фотомобу? ;)