Страницы

суббота, 29 марта 2014 г.

Весна. Перезавантаження.


Весна нікого не залишає байдужим – нарешті і в мене в голові трохи прояснилося, я піддалася позитивному впливу перших сонячних промінчиків і результат не забарився – відчуваю, як потроху повертається натхнення до фотографування! )))

среда, 19 марта 2014 г.

«Польська» неділя

Одна із моїх мрій про Європу частково збулась – у неділю я побувала в Польщі! Щоправда, поїздка ця була, як у нас кажуть «на закупи», часу було мало, йшов дощ і було холодно, тому фотографій гарного міста Жешува, на жаль,  немає. Зате з’явилось одне важливе усвідомлення – я далеко не професіональний шопер, і особисто для себе ніякої економічної вигоди з цієї поїздки я не винесла. Але тішу себе тим, що тепер маю право на виготовлення річної шенген-візи, а тоді вже дочекаюся літа і трохи поподорожую )))
Інформація для тих, хто хоче закупитися в Польщі: треба знати місця і їхати у період знижок. У великих торгівельних центрах типу «Мілленіум Холл» та «Галерія Жешув» ціни такі ж, як в Україні, а то і вищі. Хоча є і плюс – там представлено багато брендів, яких у Тернополі я не бачила.  Якщо ви шукаєте ексклюзивні речі – то вам сюди, а якщо хочете зекономити, то їдьте у інші торгові точки типу гуртівень (я таких не знайшла).
 Звичайно, за один день «пробігу» по магазинах багато не побачиш, але кілька вражень від Польщі можу перелічити: дороги і чистота навкруги майже ідеальні, населення доброзичливе, а мова не така вже й складна до розуміння. Сподіваюсь, що це не остання моя поїздка в цю країну, тому наступного разу буду намагатись познайомитися з Польщею ближче.

І на завершення посту – фото польського ліхтарика в одному із місцевих барів:


среда, 12 марта 2014 г.

Одного весняного вечора…

Як дивно влаштовані люди! Незважаючи ні на які життєві труднощі, ми, як малі діти, тішимось першим сонячним промінчикам, які дарує нам весна – і це чудово!
Ми виходимо з будинків, намагаючись якнайповніше насолодитися таким довгожданним теплом і світлом дня, усміхаємося один одному і мріємо про щось дуже хороше і приємне. А коли настають сутінки і запалюються перші ліхтарі, ми милуємось своїм улюбленим містом, яке продовжує жити в розміреному ритмі, і сподіваємося, що так буде завжди…
  

суббота, 8 марта 2014 г.

Хороше жіноче свято

Дорогі дівчата! Вітаю вас зі святом 8 березня – днем весни, жіночності і позитиву!
І нехай в Україні зараз не зовсім спокійні часи, нехай я особисто вже давно не можу нормально спати ночами і всі мої думки лише про те, щоб не було війни – але сьогодні за моїм вікном вперше з приходу весни світить сонечко, і я сподіваюсь, що це хороший знак!
Існує думка, що 8 березня – це «радянське» свято, і потрібно від нього відмовитися. А я не згідна, бо насправді цей день потрібний жінкам, та й чоловікам теж, як нагадування про те, що ми, жінки – берегині, матері, кохані, найкращі і найсвітліші… Всього самого прекрасного бажаю ніжній половині людства, і нехай над головою буде тільки мирне небо!!!
А ще дарую вам свою фотороботу, яку я готувала в якості запрошеного дизайнера для блогу «Кафе Скрапо-Мама»:



Все буде добре!

понедельник, 3 марта 2014 г.

Фотомоб «Ліхтар»

Думи мої, думи – горе мені з вами…
У звязку зі всім відомими подіями в Україні не можу зосередитись ні на чому, крім політики, все буквально падає з рук. Тому дякую Юлі, яка підштовхнула мене до участі в її флешмобі і тим самим трохи відволікла від невеселих роздумів. Тим більше, що мова йде про мої улюблені ліхтарі ))