Страницы

воскресенье, 5 января 2014 г.

Чим зайнятись в безсніжну зиму

І справді, чим? Снігу немає, тому всі зимові дитячі розваги відкладаються до кращих часів – Назарчиковий снігокат лежить без діла, снігову бабу ліпити немає з чого, та і погуляти нормально не завжди вдається – вже другий тиждень на вулиці густий туман і сирість. Залишається знайти собі якусь цікаву справу і трішки помріяти!
Можна уявити собі, якою гарною буває інколи зима, взяти одну із недавніх фотографій і спробувати зробити з неї красиву листівочку, наприклад, таку:


Картинка вже роздрукована, підписана і скоро поїде в гості до Юлі – створювати їй зимовий настрій! ))) Юля, я спеціально вибрала одне із Тернопільських зображень – знаю, що ти любиш моє місто!
А ще можна уявити себе великим фотографом і в якості запрошеного дизайнера прийняти участь у фотоліфтингу від «КафеСкрапо-Мама», що я і зробила ))
Завдання полягало в тому, щоб якомога більш схоже відтворити запропоновану фотографію. В якості моделі була запрошена моя подруга Уляна, з якою ми і спробували це зробити – старалися вловити і позу, і ракурс, і кольорову гамму, навіть фон відповідний організували )) Для порівняння показую фотку-оригінал і мою роботу:



Чим більше я фотографую, тим більше цей процес мене захоплює, тому буду і далі пробувати розвиватись в цьому напрямі. З наступаючим вас Різдвом – смачної куті і веселих свят!

7 комментариев:

  1. Здорово, что есть такое увлечение, правда?
    Мне тоже очень нравится творческий процесс фотосъемки.
    Успехов тебе и в дальнейшем!

    И таки да, с наступающим :)

    ОтветитьУдалить
  2. Супер, доця!!!!!! Супер!!!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Вітуся-золотко, я чуть не пропустила пост!
    Дуже приємно! Відкритка гарна получилась! Дякую, чекаю!
    Фотографії у надрукованому виді набагато кращі, ніж на моніторі. Так приємно тримати їх у руках.
    А фотоліфтинг у Тебе вийшов ідеальний! Ви з Уляною гарно постарались!
    Мабуть повеселились, поки підбирали позу ;-)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую! Так, було цікаво - така забава варта зусиль ))

      Удалить